Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Clopoțelul Școlii siguranței Tedi anunță începutul celui de-al 9-lea an al programului educativ. Învățătorii sunt invitați să se înscrie!

În septembrie 2015, învățătorii claselor I din toată țara erau invitați să-și înscrie elevii într-un program ambițios și foarte util pentru cei mici: Școala siguranței Tedi. Învățători și elevi deopotrivă au pășit timid pe „culoarele” noii școli pentru ca, de la an la an, să fie tot mai mulți, mai curioși și mai hotărâți să adune cât mai multe informații privind siguranța lor.

Astfel, peste 300.000 de elevi de clasa I, câți au fost înscriși în program în toți acești ani, sunt astăzi mai informați și mai pregătiți pentru a face față unor situații diverse în care siguranța lor ar putea fi pusă în pericol. Alături de polițiștii de la Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, cei mici au aflat ce înseamnă siguranța în drum spre școală, la școală, acasă, siguranța în vacanță și în mediul online. În contextul pandemiei generate de Covid19, școlarii au putut afla, dintr-un capitol nou introdus, despre regulile privind măsurile de siguranță pentru igiena corpului și a minții.

Noi informații utile în anul școlar 2023-2024

Tedi a pregătit pentru școlarii din clasa I un nou calup de informații utile. Astfel, cei mici vor învăța, începând cu acest an, despre câteva reguli de prim ajutor. Informațiile vor fi furnizate în maniera de învățare care stă la baza programului, specifică elevilor de clasa I – prin jocuri și activități educative.

Programul Școala siguranței Tedi nu are drept scop învățarea pe de rost a unor informații, ci asimilarea unor cunoștințe și dezvoltarea unui set de abilități la care copilul să apeleze în diverse situații. Parteneriatul cu Ministerul Educației şi cu Poliţia Română prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității asigură adaptarea tuturor materialelor elaborate de Tedi la vârsta copiilor și respectarea dreptului acestora la o educație de calitate.

Învățătorii sunt invitați să-și înscrie elevii în program!

Învățătorii care coordonează clasa I în anul școlar 2023-2024 sunt invitați să se înscrie pe site-ul programului https://scoalatedi.ro/. Implementarea programului la clasă este certificată printr-o diplomă de participare, iar implicarea învățătorilor şi a elevilor este răsplătită de către Tedi prin premii surpriză.
Participarea la program este GRATUITĂ. Termen limită pentru înscrieri: 06 noiembrie 2023.

Click aici pentru a accesa formularul de înscriere la Şcoala siguranţei!

Suportul didactic este asigurat de Tedi și constă în materiale necesare desfășurării programului la clasă. Toate materialele sunt în format electronic și vor fi transmise gratuit, prin e-mail, după finalizarea înscrierii. Materialele pot fi folosite atât în predarea directă la școală cât și la orele desfășurate online.

Pentru orice detalii despre program, cadrele didactice pot scrie pe adresa de e-mail: contact@scoalatedi.ro.

Vă așteptăm să vă înscrieți în programul Școala siguranței Tedi!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 29.09.2023 15:24 | 7230 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 31 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

441 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN