Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS NATIONAL INTERDISCIPLINAR INSCRIS IN CAEN 2015, domeniul stiintific-EDITIA a V a

Liceul Tehnologic ,,Virgil Madgearu,, Rosiorii de Vede organizeaza in luna mai editia a V a a Concursului National Interdisciplinar ,,Cariera mea incepe azi !,,

Nume proiect: ,,CARIERA MEA INCEPE AZI !,,

Organizatori: Liceul Tehnologic ,,Virgil Madgearu,, Rosiorii de Vede

Condiţii de participare: A. Concursul se adresează copiilor din grădiniţe şi elevilor din clasele I – XII .

Perioadă înscriere: 23.04.2015 - 15.05.2015

Perioadă desfăşurare: 23.04.2015 - 16.05.2015

Concursul este structurat pe secţiuni , astfel :I. Secţiunea « MICUL ANTREPRENOR » este destinată copiilor din grădiniţe  şi elevilor din clasele I – IV care pot participa cu desene , fotografii , colaje sau alte lucrări realizate prin diverse tehnici de lucru care să ilustreze o activitate economică .II. Secţiunea « EU ŞI ECONOMIA ! » este destinată elevilor din clasele V – VIII care pot participa la una din cele trei subsecţiuni:-Subsecţiunea ESEU care presupune elaborarea unei eseu de maxim o pagină în care să fie descrisă o meserie/ocupaţie ;-Subsecţiunea POSTER care presupune realizarea unui poster care să promoveze un produs , o marcă sau o firmă . Posterul poate fi realizat prin diverse tehnici de lucru (colaj,foto,pictură,grafică);-Subsecţiunea FOTOGRAFIE presupune trimiterea unei fotografii care să ilustreze o meserie de succes . Sunt acceptate şi prelucrările foto şi colajele care se încadrează în tema propusă de organizatori . Concurenţii trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în concurs.III. Secţiunea « UNIVERSUL AFACERILOR » este destinată elevilor din clasele VI – XII care pot participa la oricare din subsecţiunile:-Subsecţiunea ESEU presune elaborarea unui eseu de maxim două pagini în care a elevul propune o soluţie de rezolvare a unei probleme de natură economică, socială sau culturală din comunitatea în care trăieşte;-Subsecţiunea MATERIAL PROMOŢIONAL presupune realizarea unor materiale de promovare a unei firme virtuale , mărci sau produs  . Se acceptă oricare din materialele promotionale : pagina web, pliant de prezentare, calendar personalizat, semn de carte , carte de vizită , banner;-Subsecţiunea PLAN DE AFACERI presupune elaborarea unui plan de afaceri în vederea deschiderii unui restaurant cu specific românesc .-Subsecţiunea PREZENTARE presupune elaborarea unei lucrări, realizată într-unul din programele Microsoft Office Power Point, Pro Show, Movie Maker şi altele asemănătoare sau a unei pagini web cu tema « Drepturile consumatorilor » .

Manuale Intuitext | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: serenity10 | 24.04.2015 00:21 | 3506 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

439 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN