Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

ONSȘ Fotbal - Cupa Tymbark Junior, descoperim campioni la fotbal

Fotbalul a fost și rămâne “sportul rege”. Are un număr impresionant de fani în întreaga lume, adună zeci de mii de spectatori pe stadioane, are atât de multe legende, nume mari în lumea sportului pe care le cunoaștem cu toții.

De fotbaliștii care au scris istorie în fotbal au auzit, cu siguranță, și mulți dintre copiii din țara noastră, în special cei care sunt pasionați de fotbal și visează să joace pe marile stadioane, să fie și ei campioni. Marile nume din fotbal le sunt modele, dar și motivație pentru că și legendele au jucat mai întâi în echipa școlii, iar primul antrenor și mentor le-a fost profesorul de sport.

Ești profesor de sport și vrei să încurajezi pasiunea elevilor tăi pentru fotbal?
Te invităm să participi la cea mai importantă competiție de fotbal pentru elevii din România - ONSȘ Fotbal - Cupa Tymbark Junior.

Înscrierile la Cupa Tymbark Junior se pot face până pe 30 noiembrie 2023.

Elevii pot participa la competiție prin intermediul unității de învățământ în care studiază. Toți profesorii de sport din țară se pot înscrie cu echipele de elevi, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani în competiția care descoperă campioni.

Cupa Tymbark Junior, parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal, urmărește încurajarea copiilor din toată țara să facă mișcare, să își pună în valoare potențialul sportiv și să își descopere talentul la fotbal. Competiția este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania prin brandul Tymbark, în colaborare cu Ministerul Educației.

Performanță. Implicare. Educație.

ONSȘ Fotbal - Cupa Tymbark Junior are două componente, una pentru echipele de băieți și una pentru echipele de fete și este structurată pe grupe de vârstă, după cum urmează: grupa de vârstă U8 - în care se înscriu elevii din clasa pregătitoare, clasa I și a II-a, grupa de vârstă U10 - în care se înscriu elevii din clasele a III-a și a IV-a și grupa de vârstă U12 - în care se înscriu elevii din clasele a V-a și a VI-a.

Pentru categoriile de vârstă U10 si U12, fete și băieți, etapa finală va fi organizată și se va desfășura pe un stadion de Liga 1.

Regulamentul integral al competiției se găsește pe www.cupatymbark.ro.
Pentru orice detalii despre programul Cupa Tymbark Junior puteţi scrie aici https://cupatymbark.ro/contact.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 10.10.2023 09:04 | 8426 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 31 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

440 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN