Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Materii prime in panificatie

Rebus recapitulativ - pentru capitorul Materii prime in industria panificatiei.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

Capitol/lecţie: Materii prime

vanghelis | 17.11.2023 20:52

96 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Industrie al cărei produs se regasește zilnic pe masa noastra.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A               
1                
2                
3                
4                
5                
6                
7                
8                
9                
10                
11                
 B               
1. ...noastră cea de toate zilele
2. Faina tip 480
3. Clorura de...... dă gust pâinii
4. Se obtin din 3 fitile de aluat
5. Pigmenti de culoare inchisă prezenți in tărâțele de grâu
6. Puterea făinii face parte din___ de panificație ale făinii
7. Diferențiază sortimentele de făină
8. La peste 60 grade Celsius începe gelifierea in aluat.
9. Făina obișnuită provine din grâul comun, a cărui denumire este____
10. Sarea ......se folosește la produsele de panificație
11. Amilazele si proteazele din făină sunt____

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

439 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN