Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Semipreparate culinare

Modul 1. Preparate culinare

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Semipreparate culinare

laura_1975 | 01.12.2021 19:50

650 vizualizări
1 rezolvare

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvați rebusul

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
7          
8          
9          
10          
11          
12          
13          
 B         
1. Semipreparate de consistență lichidă
2. Glace
3. Alimente ce intră în alcătuirea semipreparatelor
4. Gust puternic
5. Adaos folosit la umpluturi
6. Tipuri de sosuri
7. Fierberea fondurilor
8. Fond alb
9. Un tip de sosuri
10. Un sos rece emulsionat
11. Sos rece cu piure de tomate
12. Sos cu maioneză și pătrunjel verde tocat, muștar, piper, sare, ceapă
13. Ustensile folosite in bucătărie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 30 evenimente

«IUNIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

526 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN