Şcoala cu
bune practici

47 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Semipreparate culinare calde

Obţine semipreparate şi preparate cu grad redus de complexitate, conform proceselor tehnologice specifice.

Învăţământ liceal - Alte discipline

Capitol/lecţie: Semipreparate culinare

pmaria01 | 17.04.2024 13:44

73 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Identificați ingredientele necesare obținerii semipreparatului culinar folosit ca bază în obținerea preparatelor culinare.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A    
    1       
2           
   3        
     4      
       B    
1. materii prime de origine animală folosite la obţinerea semipreparatelor culinare.
2. folosite pentru condimentarea semipreparatelor culinare.
3. adaosuri folosite la obţinerea semipreparatelor culinare.
4. materii prime de origine vegetală folosite la obţinerea semipreparatelor culinare.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

435 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN