Şcoala cu
bune practici

47 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs MateInfoUB 2023

Dragi membri ai comunității Didactic.ro,

Astăzi încep înscrierile pentru Ediția a treia a concursului MateInfoUB organizat de Facultatea de Matematică și Informatică.

Acesta se adresează elevilor de clasa a XII-a dar și absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Perioada de înscriere este valabilă până pe 12.05.2023.

Concursul are 2 secțiuni (Matematică și Informatică) iar înscrierile se fac pe platforma concursuri.viitoriolimpici.ro, oferită de Intuitext. Mai multe instrucțiuni pentru crearea contului găsiți aici -  bit.ly/3mNkwZ1.

Cele 2 secțiuni sunt independente și elevii pot alege dacă vor să participe la ambele sau doar la una dintre ele.

Concursul este compus din două etape:

Etapa I se va susține online

Tipul subiectelor: teste grilă.
Matematică – 14.05.2023
Informatică – 13.05.2023

Etapa II se va desfășura cu prezență fizică în incinta Facultății de Matematică și Informatică

Tipul subiectelor: probleme cu redactarea soluțiilor la Matematică și concurs de programare la Informatică.
Matematică – 21.05.2022
Informatică – 20.05.2023

Atenție! Concurenții care obțin rezultate deosebite vor fi admiși fără examen sau vor primi punctaj suplimentar la Admiterea 2023, conform metodologiei proprii.

Pentru a citi mai multe informații despre concurs accesați acest link -  bit.ly/3A8r6fL

 

Propus de: intuitext | 18.04.2023 13:57 | 8045 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (1)

0 0

09.05.2023 13:11 itmediaseo

Agenție Imobiliară Cartier Imobil

Agenție imobiliară Cartier Imobil ocupă o poziție de top în Chișinău. Oferim servicii imobiliare în vânzarea, cumpărarea și închirierea unui apartament sau a unei case. Personalul nostru are experiență și cunoștințe extinse în domeniul imobiliar care ne permite să oferim servicii de calitate clienților noștri.

Oferim o gamă completă de servicii imobiliare, de la găsirea unei locuințe până la suportul pentru tranzacții și servicii post-vânzare. Vă vom ajuta la alegerea unei proprietăți, evaluarea valorii de piață a acesteia, pregătirea documentelor, negocierea și încheierea tranzacției. Vă vom oferi asistență profesională în fiecare etapă a tranzacției pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun raport calitate-preț pentru banii dumneavoastră.

Echipa Cartier Imobil este formată din profesioniști de înaltă calificare, cu experiență în diverse domenii ale imobiliarelor. Fiecare dintre agenții noștri sunt instruiți și certificați, ceea ce ne permite să oferim clienților un nivel ridicat de servicii și profesionalism. În echipa noastră, fiecare client primește o atenție personalizată și o oferta imobiliara de înaltă calitate. Suntem dedicați să ne asigurăm că experiența lor cu noi este unică și satisfăcătoare.

Agenție imobiliară Cartier Imobil oferă o gamă largă de imobile, de la apartamente noi și case, până la proprietăți de lux și terenuri. Cunoaștem toate detaliile pieței imobiliare și suntem întotdeauna dispuși să împărtășim cunoștințele și experiența noastră cu clienți.

Dacă doriți să vindeți proprietatea, noi vă putem ajuta. Oferim servicii de evaluare imobil, de elaborare a unei strategii de marketing, de atragere a potențialilor cumpărători și de încheiere a tranzacției. Garantăm confidențialitate totală și protecția intereselor dumneavoastră pe parcursul întregului proces de vânzare. Vânzarea proprietății dvs. prin intermediul Cartier Imobil este simplă, rapidă și avantajoasă!

Agenție imobiliară Cartier Imobil oferă, de asemenea, servicii pentru închirierea imobilelor. Suntem pregătiți să vă ajutăm să găsiți un apartament sau o casă potrivită pentru închiriere, să o examinăm, să pregătim acte cadastrale și un contract de închiriere și să ne ocupăm de toate aspectele legate de acest proces.

Suntem conștienți de faptul că cumpărarea, vânzarea sau închirierea unei proprietăți poate fi un proces complicat și stresant și, prin urmare, obiectivul nostru este de a-l cât mai ușor și mai convenabil pentru clienții noștri. Garantăm onestitate, profesionalism și o abordare personală pentru fiecare client.

Agenție imobiliară Cartier Imobil oferă clienților reduceri flexibile și oferte speciale. Ne străduim să ne asigurăm că clienții noștri sunt mulțumiți și o să ne recomandă, eventual, prietenilor și cunoștințelor lor.

Întotdeauna primim cu plăcere noi clienți și suntem bucuroși să le oferim servicii imobiliare de înaltă calitate. Dacă aveți întrebări sau nevoie de ajutor pentru a vinde, cumpăra sau închiria o proprietate, nu ezitați să ne contactați. Suntem gata să vă răspundem la toate întrebările și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele.

Agenție imobiliară în Moldova

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 34 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

429 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN