Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Descoperă cursurile de limbi străine și de design de la Fabrilabo!

Fabrilabo este un centru educațional unde se organizează cursuri de limbi străine și ateliere creative pentru copii. Cursurile și atelierele Fabrilabo te încurajează să te bucuri din plin de idei, culori, cuvinte, mișcare, arome, texturi. În acest an, toate activitățile se desfășoară online.

Alege cursul care ți se potrivește și hai în gașca Fabrilabo!

Cursurile anuale de limba franceză sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, care vor să învețe franceza într-un mod plăcut, amuzant și activ, prin jocuri, interacțiuni tematice, povești, cântece, mișcare, proiecte, jocuri de rol și animații diverse.

Oamenii de ştiinţă recunosc că efortul depus de creier pentru a învãța mai multe limbi strãine reprezintă o „gimnastică a minţii” care le conferă copiilor o capacitate sporită de a se concentra și evolua concomitent pe mai multe planuri cum ar fi cel matematic ori muzical, de exemplu. Astfel că, pentru a crește copii inteligenţi, este important ca aceştia să fie expuşi timpuriu limbilor străine.

La Fabrilabo, franceza se învață într-un mod plăcut, prin joacă, interacțiuni tematice, povești, cântece, jocuri de rol, animații și aplicații diverse, toate adapatate copiilor, adolescenților și universului specific vârstei lor.

Detalii 

Cursul English Express este un program anual de învățare și practică a limbii engleze pentru copii și adolescenți. 

La Fabrilabo, copiii învață engleza prin jocuri, cântece, mișcare, echilibrând părțile de înțelegere, ascultare, exprimare scrisă și orală. Materialele puse la dispoziție sunt variate, metoda și instrumentele de lucru sunt moderne și interactive, atmosfera ludică, profesorul tânăr și dedicat, iar prietenii aleși. Predarea se face exclusiv în engleză, invitând cursanții la dezvoltarea comunicării naturale în această limbă, urmărindu-se în timp dobândirea unui skill de viață pentru viitor.

Detalii 

Cursul Design de Interior online la Fabrilabo te va ajuta sa înveți despre amenajarea unui spațiu: de la ce materiale sa folosim, la texturi și stiluri propuse.
Vei afla despre unii dintre cei mai cunoscuți designeri, piesele de mobilier create de ei, și cum au influențat acestea felul nostru de azi de a trai.

Ți-ai imaginat vreodată casa ideala? Te-ai gândit vreodată că toate lucrurile din casa ta au fost desenate de cineva care a avut o idee?
Vom învăța împreună despre perspectiva, mood board și paleta de culori, și despre modalități de reprezentare pentru a ne putea expune și celorlalți ideile.
Nu vom uita nici de cele mai importante reguli și principii folosite spațiilor interioare, reguli care fac spațiul sa fie funcțional și confortabil.

Detalii

Cursul Fashion Design este pentru copiii pasionați de designul vestimentar și lumea modei.

Vom descoperi împreună conceptul de fashion design și vom învăța noțiuni aflate în strânsă legătură cu acesta: desenul de anatomie artistică, ilustrația de fashion, moodboard, sustenabilitatea în fashion, drapajul etc.

Toate acestea ne vor ajuta să înțelegem mai bine lumea artei în modă și ne vor pregăti pentru punerea în pagină a propriilor idei.

Copiii au o imaginație bogată, la Fabrilabo le-o dezvoltăm creativ! În fiecare miercuri la ora 18:00!

Detalii

Înscrierile se fac prin formular aici !

Grăbește-te să-i oferi un viitor strălucit copilului tău!

 

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 25.01.2022 15:39 | 17110 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

316 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN