Şcoala cu
bune practici

39 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Editura INTUITEXT vă prezintă noul manual pentru LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ, clasa III-a!

Realizat de o echipă de autori cu o experiență didactică bogată – Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel – manualul de Limba și literatura română reprezintă un instrument de studiu ce încurajează curiozitatea nativă a copiilor și plăcerea de a descoperi limba și literatura noastră.

Manualul de Limba și literatura română, clasa a III-a, propune o învăţare centrată pe elev, concepută ca o experienţă personală la care elevul este participant activ, putând să învețe, să exploreze, să se joace, să descopere și să evolueze.

Am scris un manual care respectă cerințele cerute de acest produs cultural: organizare, metodică, echilibru, estetică, acord cu teoriile despre învățare. Cunoaștem și iubim copiii și am scris un manual: ludic, pozitiv, motivant, provocator, adecvat vârstei copiilor, adaptat momentului în care ei trăiesc.”  - Autorii

DESCOPERIȚI MANUALUL TIPĂRIT INTUITEXT

DESCOPERIȚI MANUALUL DIGITAL INTUITEXT

 

Descoperiți povestea manualului prin acest infografic:

PREZENTARE GENERALĂ:

Din perspectiva integrată, regăsită în programa școlară, manualul Intuitext propune activităţi prin care se realizează conexiuni și cu alte discipline: ştiinţele naturii, matematică, muzică, arte plastice, educaţie civică.

Manualul este conceput într-un singur volum de 160 de pagini.

Alegeți manualul INTUITEXT și primiți GRATUIT Pachetul Învățătorului, care cuprinde:

  • Un set de manuale pentru clasa a III-a;
  • Acces la ScoalaIntuitext.ro, în zona de resurse educaționale online (filme de predare, teste de evaluare: inițiale, sumative și finale, jocuri de exersare);
  • Ghidul Învățătorului (planificarea și proiectarea unităților);
  • Fișe de lucru (ortograme, elemente de geometrie, înmulțirea și împărțirea, numerația, probleme cu cele 4 operații aritmetice, fracții recapitulare, probleme);
  • Activități educaționale pentru clasa a III-a;
  • Amenajarea clasei;
  • Adeverința de utilizator al produselor Intuitext;
  • Un abonament Didactic Premium, valabil 3 luni.

 

DOVEZILE CALITĂŢII

De ce să alegeţi manualul Intuitext?

Varianta tipărită este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor şi un tipar de bună calitate.

Manualul respectă programa școlară, având ca scop dezvoltarea progresivă a competențelor specifice, precum și a celor transversale, necesare în viaţa cotidiană, încurajând creativitatea, gândirea critică și dezvoltarea puterii de decizie.

Varianta digitală

Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Manualul digital permite elevului să învețe în propriul ritm, urmând un parcurs personalizat, marcat de posibilitatea revenirilor succesive și de tratarea într-o ordine proprie a conținuturilor abordate. De asemenea, promovează feedback-ul imediat, dar și posibilitatea unei evaluări obiective.

Alte motive pentru care merită să alegeți manualul INTUITEXT:

Este un manual deschis către lume și viață, tratează conținuturile  inter, pluri, transdisciplinar! Ține cont de legile învățării şi se adresează intereselor multiple ale copiilor.

Este un manual organizat, ce formează copii capabili de sinteză!

Accesul la conţinutul textelor cu instrumente ale muncii  intelectuale: organizatori grafici, tehnici de lectura activă, procedee de revenire asupra textului citit şi de recăutare a unor informaţii!

Este un manual care omagiază  frumusețea și utilitatea limbii noastre!

De ce sa înveţe adjectivul?! Răspuns: pentru ca să rezolve  probleme autentice de viață!

ALEGEȚI manualul INTUITEXT de Limba și literatura română, clasa a III-a! Locul 1 la CALITATE!

Învățătorii pot avea încredere în manual! Au conlucrat experiența profesională, exigențele impuse și autoimpuse, ancorarea în prezent și în ceea ce este nou în scoala de la noi si din alte sisteme. Autorii

Propus de: Editura_Intuitext | 05.10.2021 10:34 | 19667 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

148 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN