Şcoala cu
bune practici

47 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Manual Chimie clasa a VII-a - Descărcați GRATUIT planificarea oferită de Intuitext!

Manualul Intuitext de Chimie pentru clasa a VII-a a obținut cel mai mare punctaj la evaluarea calitativă pe conţinut ştiinţific dintre manualele evaluate de experţi.

Printre punctele forte ale acestei lucrări, amintim faptul că...

- stimulează curiozitatea naturală a copiilor pentru științe.

- contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele cinci unități de învățare oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, de consolidare a deprinderilor și abilităților, de sistematizare a achizițiilor dobândite, de evaluare și autoevaluare a propriilor capacități.

- propune activități de învățare variate care exersează observarea sistematică și independentă, experimentul, problematizarea sau învăţarea prin descoperire.

- conține exemple și contexte desprinse din universul de cunoaștere al elevilor.

- propune conținuturi abordate prin prisma interdisciplinarității, oferind astfel o imagine de ansamblu unor aspecte din viața cotidiană.

- propune activități de ameliorare și dezvoltare după probele de evaluare

- oferă resurse adecvate, diverse, bine organizate, pentru dezvoltarea competențelor, prin activități de învățare variate, antrenante şi flexibile, bazate pe strategii activ-participative care să poată asigura înțelegerea, fixarea, transferul și sistematizarea cunoștințelor de către elevi, având în vedere competențele specifice din programa școlară.

- textele și suporturile vizuale conțin informații științifice selectate în funcţie de relevanța lor pentru atingerea competențelor specifice.

- conținuturile din programă sunt abordate în manual în aşa fel încât sǎ asigure dezvoltarea limbajului și operaționalizarea conceptelor în contexte creative și să faciliteze conexiuni pe care un elev de 13-14 ani le poate realiza pornind de la experienţa proprie.

- conține atât metode tradiționale de evaluare, cât și metode complementare, moderne de evaluare, cum ar fi portofoliul, investigația. În cadrul metodelor tradiționale de evaluare sunt utilizați atât itemi obiectivi, cât și semiobiectivi și subiectivi.

De aceea, noi, echipa Didactic, vă recomandăm să descărcați GRATUIT planificarea oferită de Intuitext.

 

DESCĂRCAȚI PLANIFICAREA

Propus de: Editura_Intuitext | 20.09.2019 08:43 | 3931 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (1)

0 0

10.03.2023 15:58 helia75

Nu se poate descarca planificarea!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

430 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN