Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Trei motive pentru a utiliza Cardul de Primă Didactică pe eMAG – cel mai mare magazin universal online din România (P)

Primă de carieră didactică este o mult așteptată și necesară sursă de sprijin financiar acordată cadrelor didactice din România în scopul îmbunătățirii competențelor și performanțelor profesionale. Dacă ați decis deja cum veți folosi prima de carieră didactic și ce produse doriți să achiziționați, este important să aflați că puteți utiliza cardul de primă didactică pe eMAG, cel mai mare magazin online din România. Iată ce este bine să știți pentru a găsi cea mai potrivită ofertă pentru nevoile dumneavoastră.

Nu uitați să activați cardul, înainte de prima utilizare, apelând numărul de telefon 021.207.27.27. Tot la acest număr puteți afla și soldul disponibil.

Categorii de produse disponibile

eMAG pune la dispoziție cea mai largă gamă online de echipamente IT accesibile cu cardul de primă didactică:

  • Laptopuri și accesorii
  • Tablete și accesorii
  • Telefoane și Smartwatches
  • Desktopuri și PC
  • Monitoare
  • Imprimante, Scannere și consumabile
  • Accesorii PC

1. Plătiți diferența cu Cardul de milioane de idei eMAG

Dacă ați ales produse care depășesc suma disponibilă pe cardul de primă didactică, puteți achita diferența cu Cardul de milioane de idei eMAG, pe care îl puteți achiziționa înainte, din fonduri proprii.  Aflați mai multe despre cum puteți folosi Cardul de milioane de idei eMAG aici (eMAG.ro - Căutarea nu se oprește niciodată).

2. Prețuri bune folosind filtrul Super Preț

Pentru a vă asigura că valorificați la maxim prima de carieră didactică, eMAG recomandă folosirea filtrului Super Preț, care va selecta toate produsele oferite la prețuri competitive, în comparație cu alte magazine online din România.
În fiecare zi, pe site-ul eMAG există peste 500 000 de produse încadrate în această categorie. Pentru a le descoperi, este nevoie:

  • să alegeți categoria de produse care vă interesează
  • să selectați “Super Preț” din opțiunile de filtrare.

O altă modalitate prin care puteți identifica produsele la prețuri avantajoase este să scrieți în căsuța de căutare “super preț” și denumirea produsului dorit (de exemplu, “super preț laptopuri”).

3. Transport gratuit pentru clienții Genius

Pe lângă Super Preț și posibilitatea achitării diferenței pentru produsul dorit prin Cardul cu milioane de idei de la eMAG, clienții Genius beneficiază de transport gratuit la easybox.

Oricum veți decide să folosiți prima didactică, este important să identificați cele mai bune opțiuni posibile. Iar acum, având acces la ofertele eMAG, este mai ușor să găsiți cele mai potrivite produse pentru nevoile dumneavoastră profesionale.

Sprijinul financiar pentru cadrele didactice se poate dovedi esențial pentru succesul de la clasă, dar și pentru entuziasmul cadrelor didactice față de activitatea profesională.

Dumneavoastră cum veți folosi prima de carieră didactică?

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 21.11.2023 09:56 | 10064 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 29 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

426 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN