Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Aditivii alimentari

Aditivii alimentari

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

vanghelis | 20.04.2023 20:10

234 vizualizări
3 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

.... reprezintă orice substanță care nu este consumată ca aliment in sine și nu este folosită ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritivă, care se adaugă intentionat

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
 B         
1. Efect nedorit al aditivilor alimentari
2. Ingestie de aditivi in limite de siguranta
3. Colorant de culoare albastra, natural sau sintetic
4. Antioxidant, cunoscut si ca si vitamina E
5. .........mucoasei tubului digestiv este un efect al aditivilor alimentari
6. Din coaja lor congelata se extrage un colorant natural de culoare violet

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

5 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN