Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Aditivii alimentari

Aditivii alimentari

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

vanghelis | 20.04.2023 20:10

217 vizualizări
3 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

.... reprezintă orice substanță care nu este consumată ca aliment in sine și nu este folosită ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritivă, care se adaugă intentionat

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
 B         
1. Efect nedorit al aditivilor alimentari
2. Ingestie de aditivi in limite de siguranta
3. Colorant de culoare albastra, natural sau sintetic
4. Antioxidant, cunoscut si ca si vitamina E
5. .........mucoasei tubului digestiv este un efect al aditivilor alimentari
6. Din coaja lor congelata se extrage un colorant natural de culoare violet

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN