Şcoala cu
bune practici

77 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

alimentație publică

de consolidare

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: tehnologia de obținere a gustărilor

mary_hacman | 11.12.2024 07:51

35 vizualizări
4 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul , pe verticală AB veți descoperi denumirea preparatului culinar învățat azi.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
    A      
 1         
  2        
 3         
   4       
   5       
   6       
7          
    B      
1. Materie primă de origine......
2. Preparat culinar cu aspect atrăgător
3. Se folosește la umplerea legumelor, ouălor
4. Sortiment de brânză folosit obținerea pastelor de umplere
5. Gustările se pot obține și din alimente de origine ....
6. Materie primă de origine vegetală , formă circulară ....
7. Pasta de brânză se toarnă cu poșul cu ...

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 11 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

52 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN