Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Tipologia unitatilor de alimentatie

Caracteristicile unitatilor de alimentatie

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie Clasa a 9-a;

Capitol/lecţie: TIPOLOGIA UNITATILOR DE ALIMENTATIE

larisaile | 07.07.2020 10:51

987 vizualizări
6 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvand corect rebusul, pe verticala AB veti descoperi denumirea unei unitati gastronomice

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
               A         
         1               
             2           
           3             
           4             
            5            
             6           
              7          
            8            
9                        
          10              
               B         
1. tip de restaurant care ofera in special preparate culinare din peste
2. unitate gastronomica ce poate functiona si pe baza de abonament
3. tip de restaurant care organizeaza banchete si receptii
4. ofera meniuri complete pentru regimuri de crutare
5. desface o gama larga de vinuri
6. are caracter utilitar
7. restaurant cu capacitate mica 20-50 locuri la mese
8. are capacitate de 120 - 140 de locuri
9. in aceasta unitate nu se fumeaza
10. desface prajituri, torturi, fursecuri

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN