Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ciocolata

Rebus pentru disciplina Tehnologia prelucrării produselor, la tema Tehnologia de producere a ciocolatei

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Tehnologia produselor de cofetărie

rotari31 | 26.01.2021 08:11

993 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Completând rebusul, veți descoperi pe verticală AB denumirea unităţi de învăţare

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A          
     1           
2                
    3            
     4           
    5            
   6             
     7           
     8           
    9            
      B          
1. Operația de verificare a aspectului și calității produsului finit.
2. Așezarea produselor finite în spații special amenajate.
3. În timpul răcirii ciocolatei în formă are loc cristalizarea și …….. masei de ciocolată.
4. Omogenizarea masei de ciocolată poartă denumirea și de ….
5. Se utilizează pentru mărunțirea masei de ciocolată.
6. Prin această operaţie se realizează forma corespunzătoare, a produsului finit
7. Împachetarea și așezarea lor în cutii.
8. Proces ce se efectuează prin vibrarea masei de ciocolată, în scopul eliminării aerului din masa de ciocolată.
9. Procesul de încălzire a ciocolatei până la temperatura de max. 48 °C, treptat se răcește până la 27 – 25 °C urmat de o încălzire până la 31 – 33 °C poartă denumirea de …

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

20 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN