Şcoala cu
bune practici

78 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Determinarea caracteristicilor organoleptice ale laptelui

Rebusul se poate folosi pentru o lecție mixtă (de veriifcare și comunicare de noi cunoștințe), pentru feedback.

Învăţământ liceal - Tehnologii

Capitol/lecţie: Caracteristicile organoleptice ale grupelor d emărfuri/Caracteristicile organoleptice ale laptelui

AnaMihaDum | 01.03.2024 16:35

445 vizualizări
5 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veți descoperi prima caracteristică organoleptică determinată la analiza senzorială a laptelui.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
          A          
         1           
     2               
      3              
4                    
         5           
      6              
          B          
1. Precizați ce culoare are laptele de oaie.
2. Denumiți caracteristica organoleptică determinată cu ajutorul nasului.
3. Proces respirator prin care se determină mirosul laptelui.
4. Caracteristică organoleptică a laptelui, determinată în același timp cu consistența laptelui.
5. Caracteristică organoleptică a laptelui determinată concomitent cu aspectul.
6. Caracteristică organoleptică a laptelui determinată cu ajutorul gurii.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 11 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

56 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN