Şcoala cu
bune practici

77 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Dotarea cu inventarul de servire

acest rebus v-a verifica cunoștințele elevilor

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Dotarea restaurantului cu inventar de servire

spivacs | 06.10.2024 10:25

152 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Cunoașterea veselei, tacîmurilor, inventar textil și a sticlărieii din restaurant

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A         
      1          
      2          
      3          
 4               
      5          
     6           
7                
    8            
      9          
   10             
       B         
1. Se folosește pentru montarea și servirea diferitor gustări reci sau calde
2. Mobilierul, utilajele,inventarul de servire se numește
3. Se utilizează pentru transportul, prezentarea și servirea sosurilor calde și reci care se asociază cu diferite preparate culinare
4. Sunt confecționate din porțelan se utilizează pentru servirea și consumarea compoturilor
5. Inventar textil care are demisiuni 55x55 cm
6. Se utilizează la transportul și prezentarea, servirea supe, ciorbe
7. Se folosește la servirea unor condimente ( ulei, sare, piper, oțet
8. Sunt folosite pentru pregătirea și păstrarea la cald a anumitor preparate
9. Obiect de inventar textil care au un rol de protejare a feței de masăși rol de decorativ
10. Se utilizează la transportare, montare și servirea preparatelor fără sos

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 11 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

52 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN