Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Factori de risc in industria alimentara

Lectie de recapitulare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

Capitol/lecţie: Factori de risc in industria alimentara

dumitruicarmen | 23.11.2023 08:00

570 vizualizări
1 rezolvare

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veţi descoperi cuvantul cheie al lectiei

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A       
     1        
    2         
     3        
   4          
  5           
6             
   7          
      B       
1. Factorii de .... se pot clasifica în factori periculoși și factori nocivi.
2. Virusii fac parte din categoria factorilor de risc de natura ....
3. Hidrogenul .... este un gaz incolor, extrem de toxic și ușor inflamabil
4. .... sunt organisme vii care au o singură celulă
5. ... provoacă diverse boli infectioase, numite viroze.
6. .... sunt reprezentate de spori si mucegaiuri
7. ..... aerului este dată de cantitatea de vapori de apă din spațiul de lucru

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

5 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN