Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Factori de risc in industria alimentara

Lectie de recapitulare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

Capitol/lecţie: Factori de risc in industria alimentara

dumitruicarmen | 23.11.2023 08:00

422 vizualizări
1 rezolvare

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veţi descoperi cuvantul cheie al lectiei

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A       
     1        
    2         
     3        
   4          
  5           
6             
   7          
      B       
1. Factorii de .... se pot clasifica în factori periculoși și factori nocivi.
2. Virusii fac parte din categoria factorilor de risc de natura ....
3. Hidrogenul .... este un gaz incolor, extrem de toxic și ușor inflamabil
4. .... sunt organisme vii care au o singură celulă
5. ... provoacă diverse boli infectioase, numite viroze.
6. .... sunt reprezentate de spori si mucegaiuri
7. ..... aerului este dată de cantitatea de vapori de apă din spațiul de lucru

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 14 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

636 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN