Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FRIPTURI

FIȘĂ DE LUCRU

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie Clasa a 11-a;

Capitol/lecţie: Garnituri, salate, preparate de bază

Mihaela_Tapalaga | 12.03.2020 19:40

1254 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Categorie de preparate culinare de bază, cu structură complexă, având în componență carne, alături de sos și legume sub formă de garnituri sau salate.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A       
      1        
    2          
   3           
      4        
    5          
6              
   7           
     8         
       B       
1. Operație pregătitoare contând în aducerea bucăților de carne la aceeași dimensiune.
2. Cele mai bune fripturi la grătar se obțin la grătarul cu ...
3. Utilaj folosit pentru obținerea frigăruilor.
4. În cazul fripturilor la frigare intensitatea căldurii se menține constantă pentru carnea de miel, vițel, pasăre și ...
5. Procedeu de prelucrare termică ce constă în prăjirea rapidă a cărnii, într-o cantitate mică de grăsime.
6. Fripturile se pot servi alături de salate, sosuri și...
7. Îndepărtarea excesului de grăsime de la suprafața sosului.
8. Șnițelele se prelucrează termic în ...

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN