Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Materii prime de origine vegetala. Fructele si produsele obținute prin conservarea lor

Rebusul poate fi utilizat pentru consilodarea notiunilor privind fructele și produsele obținute prin conservarea lor.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Materii prime de origine vegetala

19801981 | 21.05.2021 12:31

714 vizualizări
82 rezolvări

1 comentariu

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Completati urmatorul rebus, avand ca tema "fructe":

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
         A     
        1      
      2        
      3        
     4         
5              
   6           
         B     
1. Fruct ce se încadrează în grupa arbuștilor și semiarbusților.
2. Fructele semințoase au pulpa colorată, ...............şi seminţele în loji pergamentoase.
3. Fructele sunt alimente de origine vegetală cu un conținut bogată în: ........... , săruri minerale și vitamine.
4. Produs ce este obținut prin conservarea fructelor întregi sau a bucăţilor fierte în sirop de zahăr.
5. Metodă de conservare a fructelor, ce este folosită pentru prelungirea duratei de păstrare.
6. Fructele .............. au semințele comestibile închise în coaja lemnoasă.

Comentarii (1)

0 0

31.05.2022 15:42 petrasteinhubel

Steinhubel Yvett Petra

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN