Şcoala cu
bune practici

78 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Meniu

Este un rebus ce poate fi aplicat la clasa a V-a la Ed.tehnologica, la modulul II "Produse alimentare de origine vegetala si animala"

Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica Clasa a 5-a;

Capitol/lecţie: ALCATUIREA MENIURILOR

valiepure | 28.07.2020 10:59

2094 vizualizări
42 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

elevii vor citi "Criterii de intocmire a meniurilor"

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
    A   
 1      
  2     
3       
  4     
  5     
    B   
1. LOC DE DEPOZITARE A ALIMENTELOR
2. MASA DE DIMINEATA
3. MASA CEA MAI CONSISTENTA
4. MASA DE SEARA
5. NU IESE FARA FOC!

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 11 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

56 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN