Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

METODE DE OBȚINERE ȘI DE SERVIRE A CAFELEI

MODUL: CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

ANCAACUCULITEI | 27.06.2024 18:31

35 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvaţi aritmogriful în care, pe verticala A-B este scris numele alimentului cu efect stimulator. Folosiţi cunoştinţele din manual, notiţe, fişe de documentare (completaţi pe orizontală de la 1 la 5) pentru a identifica metode de obținere și servire a cafelei.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A       
   1            
2               
       3        
       4        
 5              
        B       
1. 1. cafeaua se servește simplă, cu zahăr sau cu .........................;
2. 2. Nescafe-ul este o cafea .....................;
3. 3. aparat special pentru obținerea unui tip de cafea;
4. 4. cafeaua tip ..................... se servește concentrată și în cantitate mică;
5. 5. în cafetieră se pune doza de cafea necesară, peste care se toarnă apă clocotită, se așteaptă câteva minute și se obține ................... de cafea.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IUNIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

623 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN