Şcoala cu
bune practici

78 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

REBUS-Gastronomie

Rebusul conține noțiuni prezentate în manualul de Educație tehnologică, manual pentru clasa a VI-a, Editura ALL EDUCATIONAL, Bucuresti, 2001, autori Maria Mitrache,Natalia Lazar,Ioan Gall, aprobat de Ministerul Educației și Cercetării

Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica Clasa a 5-a; Clasa a 6-a;

Anetav | 30.07.2013 23:25

3967 vizualizări
53 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veţi descoperi denumirea celui mai important factor ecologic pentru dezvoltarea fizica si psihica corespunzatoare organismului uman.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
         A       
        1        
   2             
       3         
4                
      5          
  6              
        7        
       8         
    9            
    10            
       11         
         B       
1. Omul nu poate trai fara ele.
2. Pot fi si in foi de vita.
3. Se serveste dupa aperitiv.
4. Arta de a prepara mincarurile.
5. Pregatite in bucatarie.
6. Cea mai importanta sarbatoare de iarna.
7. Prajitura aniversara.
8. Originare din Italia, dar plac tuturor.
9. Depozite veritabile pentru vitamine si minerale.
10. Dau gust si aroma preparatelor.
11. Preparat traditional din faina de porumb.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 11 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

56 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN