Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Rebus la Procese de bază în alimentație

Materialul este util la clasa a 9-a

Învăţământ liceal - Tehnologii

Capitol/lecţie: Materii prime in alimentație

ffbeca | 07.05.2020 18:13

913 vizualizări
11 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvați următorul rebus folosind cunoștințele dobîndite la tema Carnea și preparatele din carne.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
7          
8          
 B         
1. Pasăre domestică de la care se consumă carnea.
2. subprodus din carne de măcelărie
3. subprodus din carne de pasăre
4. vânat cu păr
5. tip de carne de măcelărie
6. pui, găină, curcă, bibilocă
7. Scoatere a organelor din cavitatea abdominală și toracică (la animalele tăiate pentru consum)
8. această valoare este ridicată în cazul cărnii

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

2 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN