Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Semipreparate culinare

Modul 1. Preparate culinare

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Semipreparate culinare

laura_1975 | 01.12.2021 19:50

732 vizualizări
1 rezolvare

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvați rebusul

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
7          
8          
9          
10          
11          
12          
13          
 B         
1. Semipreparate de consistență lichidă
2. Glace
3. Alimente ce intră în alcătuirea semipreparatelor
4. Gust puternic
5. Adaos folosit la umpluturi
6. Tipuri de sosuri
7. Fierberea fondurilor
8. Fond alb
9. Un tip de sosuri
10. Un sos rece emulsionat
11. Sos rece cu piure de tomate
12. Sos cu maioneză și pătrunjel verde tocat, muștar, piper, sare, ceapă
13. Ustensile folosite in bucătărie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

8 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN