Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Semipreparate culinare

Modul 1. Preparate culinare

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Semipreparate culinare

laura_1975 | 01.12.2021 19:50

673 vizualizări
1 rezolvare

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvați rebusul

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
7          
8          
9          
10          
11          
12          
13          
 B         
1. Semipreparate de consistență lichidă
2. Glace
3. Alimente ce intră în alcătuirea semipreparatelor
4. Gust puternic
5. Adaos folosit la umpluturi
6. Tipuri de sosuri
7. Fierberea fondurilor
8. Fond alb
9. Un tip de sosuri
10. Un sos rece emulsionat
11. Sos rece cu piure de tomate
12. Sos cu maioneză și pătrunjel verde tocat, muștar, piper, sare, ceapă
13. Ustensile folosite in bucătărie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

30 voturi | 1 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN