Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Semipreparate culinare calde

Obţine semipreparate şi preparate cu grad redus de complexitate, conform proceselor tehnologice specifice.

Învăţământ liceal - Alte discipline

Capitol/lecţie: Semipreparate culinare

pmaria01 | 17.04.2024 13:44

190 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Identificați ingredientele necesare obținerii semipreparatului culinar folosit ca bază în obținerea preparatelor culinare.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A    
    1       
2           
   3        
     4      
       B    
1. materii prime de origine animală folosite la obţinerea semipreparatelor culinare.
2. folosite pentru condimentarea semipreparatelor culinare.
3. adaosuri folosite la obţinerea semipreparatelor culinare.
4. materii prime de origine vegetală folosite la obţinerea semipreparatelor culinare.

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 8 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

15 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN