Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Sisteme de servire

Fixarea cunoștințelor predate

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Servirea directă / Servirea și debarasarea preparatelor culinare lichide

comanaurora | 16.11.2020 21:48

1278 vizualizări
19 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veți obține denumirea operației efectuate după consumarea preparatelor culinare.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
       A      
 1            
    2         
  3           
      4       
    5         
6             
   7          
8             
  9           
  10           
       B      
1. Preparat culinar servit cu ajutorul lușului
2. Supă servită cu ajutorul ceștii
3. Preparat lichid servit la farfurie
4. Tip de farfurie în care pot fi servite ciorbele
5. Sistem de servire englez
6. Obiect de inventar care însoțește lușul în vederea servirii preparatelor lichide
7. Persoană servită de către chelner
8. Se așează în partea dreaptă a consumatorului pentru a servi un preparat lichid
9. Sistem de servire francez
10. Comandă luată de chelner și înscrisă într-un document

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 1 evenimente

«OCTOMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

120 voturi | 8 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN