Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

TEHNOLOGII GENERALE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ FERMENTATIVĂ

MODUL 2
CLASA a XI-a
CALIFICAREA: TEHNICIAN ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ

Învăţământ liceal - Tehnologii

Capitol/lecţie: VINIFICAREA STRUGURILOR ROȘII

viorelasim | 16.11.2021 00:09

184 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veţi descoperi denumirea MATERIEI PRIME UTILIZATE ÎN VINIFICAȚIE

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A        
   1           
2              
 3             
  4            
     5         
    6          
 7             
 8             
      B        
1. Operația de introducere a culturilor de drojdii în mustul de struguri
2. Învelișul protector al bobului de strugure
3. Momentul recoltării strugurilor
4. Operația de ambalare a vinului în recipiente de sticlă
5. Se descompun în faza de fermentare a mustului de struguri
6. Se separă din mustuială (2 cuvinte, nearticulat)
7. Adaosul de substanțe care duce la limpezirea vinului
8. Rămâne după scurgerea mustului ravac

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

30 voturi | 1 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN