Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Tranșarea cărnii de măcelărie

Prin completarea rebusului, elevor vor identifica diferite sorturi de carne de măcelărie

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: prelucrarea primara a cărni

19801981 | 03.06.2021 15:42

526 vizualizări
26 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Completați următoruul rebus având ca temă "TRANSARE":

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A      
    1          
      2        
      3        
       4       
5              
     6         
       7       
     8         
        B      
1. Sort de carne tare, ațoasă
2. Sort de carne ce se utilizează la friptură, tocană și tocături.
3. Sort de carne care este tare cu destul de multă grăsime
4. Tip de pulpă ce se prepară la cuptor, cu legume, tocană.
5. Piciorul din față de la porc se folosește la pftie, toba și ...........
6. Sort de carne de porc ce se prelucrează termic la cuptor, la grătar sau la tigaie.
7. Sort de carne ce are multe tendoane, dar este aromată
8. Sort de carne cu multe straturi de pielițe și grăsime (cap de .........)

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN