Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Test evaluare Materii prime de origine vegetala

Test de evaluare sumativa care urmărește asimilarea noțiunilor de bază referitoare la clasificarea și caracterizarea materiilor prime alimentare de origine vegetală de către elevi de la calificările Bucătar/Ospătar/Cofetar-patiser.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a

Dificultate: mediu | Nr. întrebări: 10 | Timp de rezolvare: 20 minute

claudia_enache | Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov

Începeți testul

752 rezolvări

Adăugat la: 29.05.2019

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Generează link pentru test

Azi: 8 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

15 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN