Tehnica servirii consumatorilor
23 februarie 2011, 02:07
Pregatirea unitatii pentru primirea si servirea consumatorilor (partea a IVa completarea mise-en-place-ului, asteptarea consumatorilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Învăţământ liceal - Economie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
64 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Tehnica servirii consumatorilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
595959 | Colegiul Economic Calarasi
0 comentarii
Tehnica servirii consumatorilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
595959 | Colegiul Economic Calarasi
0 comentarii
Tehnica servirii consumatorilor
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
595959 | Colegiul Economic Calarasi
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.