Propunem acest curs de formare profesionala in urma participarii la un curs de formare a adultilor in meseria de formator.Acest curs a fost propus ca si suport de curs pentru ziua de evaluare in fata comisiei de la CNFPA
CURS FORMARE ,, Tehnici de mediere a conflictelor de munca
12 noiembrie 2007, 18:26
Comentarii (2)
04.12.2007 20:19 ionpopescu2000
Constat că nu e vorba de niciun curs, ci doar de un fel de schiţe de planuri de lecţie, redactate neglijent şi care, în plus, dovedesc precara pregătire la limba română a autorului. Nu mă refer aici la greşelile datorate tastării greşite (care dovedesc din partea autorului neglijenţă şi lipsă de respect faţă de sine şi de cei cărora li se propune materialul, pentru că nu l-a verificat înainte de a-l trimite) şi nici la faptul că tehnoredactarea s-a făcut fără diacritice. Este vorba de greşeli grave, de-a dreptul supărătoare, pe care, ca profesori, nu le admitem nici la elevii slabi. Iată câteva exemple (unde nu e vorba de tastare greşită, pentru că ele se repetă de mai multe ori):
"Cursantii vor primii niste ..."; "... care pot apare intre ... "; "... si il vor lipii pe ..."; "... si isi vor gasii perechea ..."; "... apoi vor cade de acord ...";; "... ce ar dorii sa faca ..."; "Braimstorming". Chiar în prezentarea de pe această pagină, autorul scrie: "Acest curs a fost propus ca si suport de curs ...". De ce "ca şi", în loc de "ca"? În plus, repetiţia este supărătoare. În concluzie, trecând peste faptul că materialul propus este cu totul altceva decât se spune în prezentare (poate autorul nu ştie ce este un suport de curs), gravele lacune în pregătirea propunătorului mă fac să mă întreb: Dacă "formatorul" este aşa, cum vor fi fiind "formaţii"?
12.12.2007 23:07 romina10
Sunt profund dezamagita si chiar uimita,ca un cadru didactic face greseli de ortografie si exprimare.
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.