Curs de gastronomie-Scoala Leordeni-Arges-clasa a II-a
Liceul Tehnologic Topoloveni, Topoloveni, Arges
Clasa a 2-a
Tip de activitate: de educaţie pentru sănătate şi stil de viaţă sănătos
ACTIVITATE ÎN CADRUL PROGRAMULUI „ŞCOALA ALTFEL”
1. Titlul: Curs de gastronomie-salata de fructe
2. Coordonatorul: prof. inv. primar Ruxandra Stanciu
3. Data şi locul desfăşurării: 4 aprilie 2012, sala de clasa
4. Numărul şi tipul activităţilor : 1 activitate practică
5. Durata: 2 ore
6. Grupul ţintă: elevii cls.a II-a
7. Parteneri implicaţi: părinţi
8. Obiectivele
a. Să cunoască ingredientele ce pot fi folosite la realizarea unei salate de fructe
b. Să realizeze corect şi în mod cronologic etapele de lucru
c. Să realizeze o reclamă produsului obţinut
9. Resursele:
a. umane elevi, cadre didactice
b. materiale diverse fructe, boluri, cutite, linguriţe, manusi,pahare şi farfurii de unică folosinţă,
Propus de: ruxi | 02.05.2012 17:12
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.