Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FESTIVALUL NAŢIONAL “FILMMIC”FESTIVAL NAŢIONAL DE SCURTMETRAJ PENTRU LICEENI), Editia a III-a, Constanta, Mai 2010

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

În acest an, tema festivalului este “Implică-te, nu fi indiferent!”. Noutatea ediţiei din acest an este aceea că le propunem participanţilor cinci cuvinte-cheie (ignoranţă, educaţie, test, joc, implicare), din care aceştia vor alege cel puţin două pentru realizarea unui scurtmetraj. Prin acest proiect vrem sa scoatem la iveală partea lucrativă, sensibilă şi dornică de motivare a elevilor, iar filmele create de aceştia pot reprezenta un real material didactic, o modalitate prin care se pot forma atitudini individuale corecte pentru rezolvarea conflictelor. PARTENERI Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Asociaţia Europeană Interaxe, Asociatia Young Initiative, Casa Corpului Didactic Constanţa, Cityplex Tomis Mall, Ibis Constanţa. Coordonatorii proiectului: prof. Boskoff Daniela, prof. Dermengiu Alina SCOP: Proiectul îşi propune stimularea creativităţii artistice în domeniul audiovizual şi pregătirea generaţiei viitoare pentru impactul cu acest domeniu, precum şi conştientizarea tinerilor cu privire la anumite probleme ale societăţii şi provocarea participanţilor de a găsi soluţii pentru acestea. OBIECTIVE 1.Dezvoltarea abilităţilor elevilor de a aborda în mod creativ şi interactiv o temă socială prin activităţi tipice realizării de film; 2. Depistarea elevilor cu aptitudini deosebite. Concursul se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania. NU SE PERCEP TAXE DE PARTICIPARE. Toti participantii vor primi diplome de participare, iar castigatorii vor primi premiile in cadrul GALEI DE PREMIERE ce ca avea loc pe 14 mai 2010 la Constanta. • durata filmului va fi de maximum 7 minute; • o echipa poate fi formată din cel mult 5 elevi îndrumaţi de un profesor; • realizatorii filmului trebuie să utilizeze cel puţin 2 dintre cuvintele-cheie (ignoranţă, educaţie, test, joc, implicare) ale ediţiei din acest an (argumentate in sinopsis); • lucrarea va fi trimisă pe suport electronic (ex: CD/DVD) în dublu-exemplar la secretariatul Liceului Teoretic “Traian” (Liceul Teoretic “Traian” , Str. Traian, nr 55, Constanţa, Jud Constanţa), însoţită de un sinopsis (rezumat) al filmului precum şi de fişa de participare ; Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie pe site-ul , www.filmmic.com ; si la adresa de e-mail info@filmmic.com Juriul va fi foarmat din profesori, specialisti in audio-viziual, elevi

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: alinalina_a | 23.11.2009 22:31 | 972 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Munca invizibila a mamelor

Echilibrul emotional

10 intrebari pentru sfarsitul de an scolar

Motivatia pentru invatare

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (2)

0 0

25.11.2009 00:01 oanafilip

pana cand se fac inscrierile ?

0 0

25.11.2009 09:27 alinalina_a - Autor

Va puteti inscrie oricand (prin trimiterea unei fise de participare completata la adresa de e-mail info@filmmic.com), dar trimiterea lucrărilor se va face până la: 8 martie 2010 (data poştei). Va multumim pentru interesul acordat. Site-ul nostru va sta la dispozitie si daca sunt nelamuriri ne puteti scrie pe adresa de e-mail.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 14 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

636 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN