Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

A VI-a editie a Simpozionului National " Auxiliare curriculare, proiecte tematice si portofolii ale elevilor"

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Grup Scolar MR "Unirea", Cluj - Napoca organizeaza a VI-a editie a Simpozionului National "Auxiliare curriculare, proiecte tematice si portofolii ale elevilor" in perioada 23 - 24 octombrie 2009. Simpozionul este inscris in Calendarul MECI pentru 2009. Arhiva atasata contine informatii si formulare pentru inscriere.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: liana_damian | 01.05.2009 23:35 | 2554 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (9)

0 0

02.05.2009 17:18 felixmunteanu

Am participat si in octombrie 2008 si pot spune ca a fost o activitate destul de reusita, desi participarea a fost foarte scazuta. Ceea ce vreau sa semnalez este ca am platit si eu si sora mea cate o taxa de 30 lei pentru care am primit mape cu pliante si diplome de participare. Tot in mape ar fi trebuit sa fie si revista simpozionului, dar, pentru ca nu a fost gata la timp, a fost trimisa ulterior. Toate bune si frumoase, desi revista A5 e subtirica si mult sub pret, dar, FARA SA FIM INTREBATE, ni s-au trimis prin CURIER RAPID, caruia secretara de la scoala surorii mele i-a platit 19 lei. Pai cu banii astia ma duceam de la Aiud sau Alba Iulia cu trenul si le luam personal. Nu am transmis in niciun fel ca avem nevoie urgenta de aceste reviste ca sa se justifice acest serviciu. Singurul mesaj pe care l-am trimis a fost un mail de salut si multumire cand am ajuns acasa, dupa cum cer bunele maniere, dar n-am primit niciun raspuns. Presupunand ca veti raspunde de data aceasta, acestui mesaj, puteti sa imi spuneti de ce nu ati apelat la Posta Romana? Din 2x30 de lei nu puteati plati 3 lei pentru expedierea a 2 reviste in acelasi plic? Sa fi pus cu ramburs si tot nu plateam 19 lei. Sau de ce nu ne-ati consultat, ca doar la plecare ni s-a spus "tinem legatura prin e-mail"? Sa nu negati ce am scris aici, deoarece sora mea inca pastreaza chitanta de plata a curierului. As fi venit si anul acesta pentru ca am un auxiliar in lucru, dar, in conditiile de care m-am lovit, renunt. Gasiti-va altii pe care sa ii fraieriti!!! AVIZ AMATORILOR!!!

0 0

03.05.2009 20:12 churmuzache

Si eu am participat si era cat pe ce sa iau "plasa",dar am fost inspirata si am refuzat curieratul,apoi am primit rev. gratis,spunand ca e din fondul scolii.

0 0

13.05.2009 01:10 dana_lng

In numele colegilor mei multumesc tuturor participantilor la celelate editii ale simpozionului,cadre didactice, elevi si parinti, care ne-au impartasit din experieta didactica si din rezultatele muncii lor intr-o prezentare de o calitate deosebita si intr-un limbaj academic adecvat, care ne-au felicitat si multumit prin mail sau media http://www.cuvantul-liber.ro/articol.asp?ID=39997

Multumesc si partenerilor de prestigiu, Casa Corpului Didactic Cluj, Faculatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si Institutul de Pregatire Didactica, UBB Cluj Napoca, pentru increderea si girul lor.

Multumesc sponsorilor nostri SC EXYCOMP SRL care a asigurat premiile elevilor in produse electronice si IT si SC Casa Augustin SRL care a sponsorizat protocolul organizat la sectiunea "Portofolii ale elevilor".

Multumesc colegilor mei care din respect pentru profesia de dascal si pentru oamenii care o practica si din daruire pentru elevi au realizat materialele publicitare si au promovat evenimentul, au citit si raspuns la mii de mail-uri, au gestionat materialele primite de la participanti si au realizat mapele, programul, certificatele de participare, au primit participantii intr-un mod elegant, au asigurat logistica in cele doua locatii si au monitorizat activitatile, au tehnoredactat si s-au ingrijit de aparitia publicatiei.

Va asteptam cu drag la a sasea editie a simpozionului.

0 0

13.05.2009 01:28 dana_lng

Am apreciat cele doua auxiliare curriculare cu care doamnele Andro si Muntean au participat la simpozion si le multumim pentru aprecieri.

Totusi, mentionam ca exista cateva inexactitati in comentariul doamnei Muntean, unele provenind din confuzia intre Regulamentul, conditiile departicipare si calendarul activitatilor de anul trecut si cel de anul acesta, care difera.

Publicatia in format A5 cu coperti color are 52 de pagini si cuprinde rezumate (prezentari)ale lucrarilor inscrise ai caror autori sunt participantii, cu fonturi TNR, 10 ppt, la un rand si margini de 1 cm. O fi subtire dar ne place sa credem ca are un continut valoros.

Taxa de participare de 30 lei a cuprins costurile cu editarea mapelelor color, programului si certificatelor/diplomelor de participare, protocolul de la sectiunea "Auxiliare curriculare" si publicatiei.

Trimiterea publicatiei, programata a aparea dupa desfasurarea activitatilor pe sectiuni, nu se putea face prin trimitere simpla ci tot prin colet, cu 3 sau 4 lei mai putin dar asa a fost livrata intr-o zi, acasa sau la locul de munca, astfel incat autorii sa poata beneficia de punctele conferite de publicatie la evaluari.

Speram ca punctajele obtinute de doamnele institutoare/ invatatoare prin participarea la un simpozion la nivel national si prin aparitia unui articol al carui autoare sunt intr-o publicatie cu ISSN sa fi avut o contributie cat de mica la obtinerea salariului de merit, a gradatiei de merit sau a distinctiilor "Gh. Lazar" care sa fi "amortizat" macar o parte din costurile suplimetare ale curieratului.

0 0

13.05.2009 01:33 dana_lng

Din eleganta si respect nu voi prezenta motivatia doamnei Hurmuzache, care folosind un argument social ne-a determinat sa luam decizia finantarii din veniturile scolii a costurilor curieratului. Ii multumim pentru participare de la distanta la activitati si ii dorim sa poata utiliza numarul de puncte acumulate pentru obtinerea salariului, gradatiei de merit sau distinctiilor "Gh. Lazar".

0 0

15.05.2009 20:27 felixmunteanu

Recunosc ca am fost poate prea dura in comentariul meu, mai ales la final, dar asta am simtit: frustrare. Frustrarea de a mi se fi luat niste bani fara sa fiu intrebata, in conditiile in care mi s-a spus "tinem legatura". Nu as fi spus nimic daca nu as fi platit eu 3 lei ca sa expediez un colet continand 1, 2 sau chiar 3 carti in format A4 (auxiliarele pe care le stiti) sau 5 lei cu ramburs, prin POSTA ROMANA. Plateam si mai mult de 19 lei, dar sa fi fost alegerea mea, nu sa mi se impuna. Nu m-ar fi deranjat sa fac un drum pana la posta si, repet, nu era nicio graba.

Referitor la publicatie, nu-i contest valoarea stiintifica, dar stiu cate ceva despre costurile de tiparire, in conditiile in care si eu lucrez cu tipografiile.

Oricum, va doresc succes in activitate si va multumesc pentru ocazia pe care mi-ati acordat-o de a adauga 2 puncte la dosarul pentru distinctia "Gh. Lazar" pe care chiar am obtinut-o.

0 0

28.06.2009 15:53 viorica477

Anul trecut am participat...anul acesta as dori din nou.Este o activitate utila pentru noi toti.Pe curand.

0 0

06.08.2009 11:55 manubuse

Sunt interesata de a participa la Simpozion cu un auxiliar curricular dar si cu un portofoliu al profesorului. Problema este ca, fiind din Bucuresti, imi este greu sa particip direct. Nu m/am lamurit din regulament daca prezenta este obligatorie.

0 0

07.09.2009 17:07 ana2000

Pentru manbuse

Va multumim pentru interes si dorinta de participare; intelegem si dificultatea legata de prezenta la Cluj. Puteti participa cu lucrarile, dar in acest caz va trebui sa achitati si taxa de curierat pentru publicatia ce va insoti simpozionul si de care banuim ca aveti nevoie

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

672 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN