Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion National - Vis de copil - ed IV - Grad Baile Govora, jud Valcea, 6 iunie 2009

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Simpozionul isi propune promovarea schimbului de experienta culturala dintre cadre didactice, prescolari si scolari din tara, astfel vom sensibiliza tinerele talente si vom valorifica experiente pozitive ale dascalului in suprema lui datorie "Gradinar de fiinte omenesti". Organizatori : Gradinita Baile Govora (coord ed. Georgeta Patru), Liceul Teoretic Baile Govora, Primaria si Consiliul Local Baile Govora, Inspectoratul Scolar Valcea. Organizarea Simpozionului: - expozitii de desene artistice, colaj,origami, machete; - expozitii cu fotografii din activitatea copiilor; - expozitie de carte, creatii ale copiilor si cadrelor didactice. Programul cuprinde o vizita la M-rea Dintr-un lemn. Intreg programul va fi presarat cu surprize din partea organizatorilor. Regulament de participare : - toate materialele se vor trimite pana pe data de 25 mai 2009 (la dresa de mai jos); a. sectiunea de referate si comunicari metodico-stiintifice : referatul sa aiba maxim 5 pagini, minim 3 pagini, format A4, scris de 12 - lucrarea va fi printata si trimisa intr-un plic, si alaturat, daca doriti publicarea in Cartea Simpozionului, puteti atasa si un CD cu formatul electronic al lucrarii; la sfarsitul lucrarii se va preciz bibliografia referatele pot cuprinde experiente din multitudinea de activitati desfasurate cu copiii; b. sectiunea de creatie artistico-plastice si practice : lucrarile nu vor fi mai mari de un format A4; toate lucrarile vor fi insotite de tabel cu copiii participanti din care sa reiasa numele si prenumele, unitatea scolara, varsta, coordonatorul lucrarii; lucrarile vor fi etichetate (cf tabel); se accepta o singura lucrare de copil, maxim 5 pe grupa sau clasa; lucrarile nu se returneaza - cele mai bune lucrari vor fi premiate. c. sectiunea expozitii fotografice : trebuie sa scoata in evidenta derularea unui proiect educational din unitate; este valabil si albumul cu comentarii; alaturi de poze trimiteti si fisa de prezentare : denumirea proiectului, mesajul transmis, autor, unitatea de invatamant; d. sectiunea expozitii de auxiliare ale cadrelor didactice : sustinerea auxiliarelor se va face direct de persoanele in cauza; se poate veni si cu propuneri noi A T E N T I E : NU SE PLAGIAZA ! Pentru cadrele didactice de pe raza judetului Valcea participante la simpozion este necesara si prezenta in vedera sustinerii lucrarilor! Va multumim pentru intelegere. Ulterior vom atasa si documente care contin informatii detaliate despre simpozion precum si o fisa de prezentare tip. Adresa pe care vor fi trimise lucrarile este : Ed Geogeta Patru Grad. Baile Govora, str HCC, jud Valcea. tel gsm : 0724.818.636 rds : 0350.416.346 email : georgeta.patru@yahoo.com Taxa de participare : 25 RON (prin mandat postal) - va rugam NU puneti taxa in plicurile cu materialele trimise!

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: georgetap | 18.04.2009 15:29 | 1919 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (4)

0 0

19.04.2009 16:43 gretairina

Taxa de participare este pentru cadrele didactice sau/si copil?. Multumesc

0 0

23.04.2009 13:17 georgetap - Autor

taxa este pentru cadrele didactice, adica daca un cadru didactic prezinta lucrarile a trei copii se plateste taxa pentru cadrul didactic (nu pentru trei copii).



0 0

23.04.2009 13:21 georgetap - Autor

Iata cum trebuie sa arate fisa de prezentare (nu ma mai lasa sa atasez)



Titlul lucrarii......................

Mesajul transmis.....................

Autor................................

Liceul/Scoala/Gradinita..............

Adresa de corespondenta..............

Telefon..............................

e-mail...............................



0 0

23.04.2009 13:24 georgetap - Autor

Dorinta mea a fost sa le sriu unele sub altele dar, sit-ul nu permite asta, fapt constatat si in sectiunea de prezentare a Simpozionului. Imi cer scuze deci pentru aranjamentul in pagina dar aceste detalii nu tin de mine. Sper sa se inteleaga punctele esentiale. Multumesc pentru interes.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 4 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN