Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Inca o victorie in justitie impotriva abuzurilor politice ale ISJ Iasi

In colaborare stransa intre Primaria Iasi prin vocea viceprimarului C-tin Neculau si ISJ Iasi condus de Camelia Gavrila, a fost regizat un control in urma caruia s-a reusit sa-l inlature de la conducerea Scolii Normale "V.Lupu" pe directorul Viorel Paraschiv. In ciuda numeroaselor apeluri ale profesorilor, parintilor si elevilor, demiterea directorului titular a fost hotarata de MEdC. A fost instalata la conducerea scolii clientela PNL-PD-PC locala, care in 6 luni au distrus tot ceea ce a construit cu migala fostul director al scolii.
Numai ca minciuna a avut din nou picioare scurte, si Curtea de Apel din Iasi a luat act de nedreptatile savarsite la Scoala Normala "Vasile LUPU" si a hotarat accepatarea plangerii petentului Paraschiv Viorel, repunerea acestuia in drepturi si obligarea paratuluiMEDC la plata despagubirilor directe de 1 miliard de lei, precum si la plata cheltuielilor de judecata si a platii restantelor salariale.
Este inca o dovada ca justitia iese de sub umbrela coruptiei politice si isi face datoria in Romania.
Informatii suplimentare pe: www.dir.Paraschiv.go.ro

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: vioscout | 15.07.2006 16:45 | 2816 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (10)

0 0

15.07.2006 23:20 grigore_geta

Foarte interesant! Bravo, domunle director! E munca dumneavoastra si foarte bine ca v-ati aparat. Dreptatea invinge!

Am citit si pe site declaratiile elevilor si colegilor. Mai rar asa atitudine! Felicitari tuturor, putere si curaj... dar se pare ca deja aveti!

0 0

16.07.2006 10:55 lyly

felicitari pentru colectivulde cadre didactice ...la noi s-a intamplat o situatie asemanatoare,dar cadrele didactice au fost lase , m-a bucurat atitudinea elevilor nostri care au facut greva...e foarte bine ca drepurile au fost aparate in instanta..Felicitari si putere ,dreptatea invinge..

0 0

16.07.2006 11:47 dana_t

Felicitari nu atat domnului director, cat mai ales comunitatii, deoarece a fost in stare sa-l sustina. A avut pentru cine sa lupte! Iesenii au dat dovada, a cata oara, de verticalitate!

Dar ce te faci cand exista in scoli directori care au sarit dintr-o barca politica intr-alta, n-au facut niciun proiect, n-au adus un leu extrabugetar, sprijina doar peretii scolilor, ca sa nu se darame, dar sunt sustinuti politic? In cazul acesta ce e de facut?

0 0

16.07.2006 19:41 duminica

Draga Viorel! Imi permit sa adresez aceste cuvinte cu noduri de lacrimi in git, in ochi... Pling ca un copil pentru ca am aflat abia acum ce s-a intimplat cu tine. Am trecut prin nedreptate nu o singura data, poate de asta te inteleg mai bine decit oricine altul.

As putea si voi incerca sa explic lumii ca acest Viorel Paraschiv a adus la Scoala Normala demnitatea. Demnitatea de NORMALIST pe care a semanat-o si a ingrijit-o sint cele mai pretioase seminte ce dau rod aici.

Nu vorbesc din numele meu, ci al celor 4 copii din Republica Moldova, cu care am venit la serbarea a 149 ani ai Scolii Normale. Am asteptat invitatia si la 150 de ani, am pregatit un program special, am perfectat cu elevii nostri pasapoarte straine, dar invitatia nu a mai urmat. Te-am cautat Viorele, dar nu raspundeai. Te stiam un luptator si un invingator si nu intelegeam de ce nu te pot gasi nici la scoala, nici pe email.

Uite, nu am citit materialele din presa, nici declaratiile elevilor sau profesorilor, dar simt ca aceste cuvinte ale mele vor fi o armonie generala.

In acest context, vreau sa spun ca autoritatile au gresit si continua sa greseasca, pentru ca incearca sa tina directorii de scoli legati de picioare si de maini. Dar ma bucur, totodata, draga Viorele, ca asa s-a intimplat anume cu tine. Stii de ce? Pentru ca esti un PROFESOR si un MANAGER (DIRECTOR) DE EXCELENTA. Nu putea asta sa li se intimple unui conducator mediocru. Mediocritatile se lupta cu corifeii. Te inteleg, inima ti-a fost afectata, de asta nu vroiai sa fii de gasit. Dar sa stii ca triumful va fi al tau. Ma rog tie, stimat si drag PROFESOR VIOREL PARASCHIV sa te tii tare, subscriind acestui mesaj:

Gheorghe Sova

Cristina Sincu

Cristina Prisacaru

Alexandru Juncu



R. Moldova

0 0

16.07.2006 20:29 veverita76

FELICITARI DOMNULE DIRECTOR!!

V-am fost eleva in Scoala Normala si stiu cat suflet atzi depus... de aceea ma bucura tare mult ca dreptatea a invins!!

Lupta de abia acum incepe...sa va dea Dumnezeu putere sa trecetzi cu bine peste toate.

cu drag,

inv. Mihaela Tanasa(absolventa la clasa prof.Stanciu Mihai)

0 0

16.07.2006 21:26 mariro

Am incetat de multa vreme sa mai cred ca printre noi exista astfel de oameni, integri! Va admir si va felicit domnule profesor director Viorel Paraschiv! Sa speram ca aceasta demnitate si caracterul de nezdruncinat de care ati dat dovada in munca la catedra sa fie exemple pentru cat mai multi oameni ai scolii, fie ei inspectori, invatatori, profesori sau ministri... Va doresc sanatate si munca sa va fie rasplatita prin succesele celor ce absolva scoala pe care o conduceti!

Numai bine!

Mari

0 0

16.07.2006 22:03 maia



Felicitari domnule director!!

Am trecut prin situatie asemanatoare dar ISJ-ul cu acolitii m-au amenintat,mi-au creat scenarii,nu au ascultat opinia colectivului,desi mai aveam 1 an de mandat.Mi-a fost sila de situatia creata si noi femeile stim sa fim ,,barbate'' dar acest lucru deranjeaza.

La Iasi politicul nu are priza la Curtea de Apel:))))))glumeam.

Doamne ajuta-va si sa auzim de bine!!!

Ma bucur pentru dumneavoastra si astept ca Cel de sus, candva sa-mi faca si mie si altora care au fost in situatia mea,DREPTATE.

0 0

16.07.2006 23:01 emil

Am auzit si eu ca noua conducere a ISJ Iasi, practica politizarea in masa. Am nimerit din lac in put! Pacat!
Bravo, domnule Director!

0 0

17.07.2006 21:36 galaoan

Felicitari domnule director si felicit justitia ca nu s-a lasat calcata in picioare de politic.Felicitari celor care au coloana vertebrala in invatamant, pentru ca sunt din ce in ce mai rari.

0 0

19.07.2006 23:21 strop

in sfarsit victorie!

imi pierdusem sperantele dar iata ca bunul dumnezeu si-a aratat dreptatea!

chiar daca isi vor aduna "puterile" si vor castiga pe nedrept recursul aceasta victorie e foarte importanta.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

10 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN