Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Oferta buna la imunizari!

Oferta speciala, 80% la relicentierea BitDefender

Pentru a comanda, va rugam sa completati formularul de comanda

 

BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, si Ministerul Educatiei si Cercetarii au demarat in anul 2003 un proiect prin care o parte din retelele de calculatoare din 14.000 licee si scoli au fost protejate cu solutiile de securitate BitDefender.

Intrucat perioada de valabilitate a acestui proiect se apropie de termenul final, BitDefender sprijina in continuare aceste institutii de invatamant, oferind un discount de 80% din pretul de lista al produselor pentru prelungirea licentelor.

OFERTA PACHET 25 LICENTE
Contine:
- produs – BitDefender Antivirus Plus
- produs – BitDefender for File Server
- produs – BitDefender for Mail Server

Pret promotional – 275.0 euro fara TVA

OFERTA PACHET 10 LICENTE
Contine:
- produs - BitDefender Antivirus Plus
- produs – BitDefender for File Server
- produs – BitDefender for Mail Server

Pret promotional – 95.0 euro fara TVA

 

Solutiile BitDefender ofera protectie completa la nivelul intregii retele de calculatoare:

  1. statii de lucru: protectie antivirus, antispam, firewall;
  2. servere de fisiere (baze de date, directoare partajate): protectie prin scanarea intregului trafic de documente din reteaua de calculatoare respectiva;
  3. server de mail: protectie antivirus, antispam, antispyware prin scanarea intregului trafic de mailuri si pentru detectarea programelor malware deja cunoscute sau nou aparute.

Pachet gratuit de servicii oferite in perioada de licentiere:

  1. Actualizarea bazei de semnaturi de virus si a motoarelor de scanare pe toata perioada de valabilitate a licentelor prin intermediul modului de actualizare inteligenta BitDefender Live continut in produse.
  2. Actualizarea versiunii de produs pe toata perioada de valabilitate a contractului prin intermediul modului de actualizare inteligenta BitDefender Live continut in produse.
  3. Actualizare generatiei de produs – pentru perioada de licentiere, puteti beneficia de toate noile generatii de produse lansate de BitDefender.
  4. Suport tehnic prin e-mail si chat, non stop in limba romana. Serviciul de suport tehnic va fi la dispozitia Beneficiarului 24/24 ore, 7/7 zile pe saptamana, inclusiv in weekend si zilele de sarbatoare legale.
  5. BitDefender Virus Alert: mesaje de atentionare de urgenta prin e-mail catre responsabilii Beneficiarului. Mesaje de alerta vor fi trimise in cazul aparitiei unor noi virusi distructivi sau cu potential de rapandire rapida.
  6. BitDefender Analiza Virus: pentru orice virus pe care BitDefender nu il identifica si dezinfecteaza se va livra antidotul in max 24 ore de la trimiterea unei mostre a virusului la Laboratorul SOFTWIN.
  7. Acces la Virus Informaton Center - statistici in timp real despre atacurile de virusi de pretutindeni si distribuirea lor pe glob, prin accesarea unei sectiuni speciale pentru clienti de pe site.

Printre instutitiile din domeniul educational care folosesc BitDefender, se numara : Ministerul Educatiei si Cercetarii, Scoala Nationala de Grefieri, Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, Inspectoratul Scolar Judetean Ilfov, Universitatea “Spiru Haret”, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea Transilvania Brasov, Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti, Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi, Universitatea Craiova, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale”, Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, Universitatea Sapientia etc.

Cele mai prestigioase laboratoare de testare din domeniul securitatii au oferit si ofera in continuare certificarile lor solutiilor BitDefender atat pentru detectia virusilor si troienilor, cat si pentru dezinfectie. Vom aminti aici numai de atestarile primite din partea Virus Bulletin (februarie, iunie, noiembrie 2006, februarie, iunie, noiembrie 2005, februarie, iunie, noiembrie 2004), din partea ICSA (februarie 2006, februarie 2005, februarie 2004, 2003), Check Mark (septembrie 2006, septembrie 2005, septembrie 2004), precum si din partea Red Hat Ready pentru Linux mail server si certificatul de calitate TUV.

*** Despre BitDefender™:
BitDefender™ este unul dintre principalii furnizori de de solutii de securitate din Europa, care satisface nevoile de protectie ale mediului IT actual. Compania ofera una dintre cele mai rapide si eficiente solutii de securitate, setand noi standarde in domeniu pentru viteza de reactie, instalare, utilizare si actualizare usoara. BitDefender protejeaza eficient impotriva amenintarilor peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate din mai mult de 180 de tari. BitDefender are sucursale in SUA, Germania, Spania si Romania.
Website: http://www.bitdefender.ro/

Pentru a comanda, va rugam sa completati formularul de comanda 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: webmaster | 14.12.2006 17:23 | 9033 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (21)

0 0

21.12.2006 09:14 vioscout

Nu ar fi rau ca Mosul de la ..Bit Def sa-si extinda oferta si catre noi profesorii, care avem salarii de mizerie. Cine il anunta pe Mos?

0 0

21.12.2006 14:44 cdiasimi

chiar asa!

0 0

21.12.2006 16:05 adimatu

Nu e rau, dar tot e mult. Se mai gasesc pe piata si altele mult mai ieftine si parca...

Nu vreau sa arunc cu piatra in cineva care ofera ceva scolii :)

0 0

21.12.2006 17:07 mihaimdl

Nu doresc sa minimalizez eficienta programelor de firma (am folosit cateva pe perioade scurte demo sau cumparate). Sunt foarte bune! Exista insa si variante gratuite ale caror rezultate sunt remarcabile. In prezent utilizez AVG antivirus, un program care se poate descarca in varianta "free" de pe site-ul producatorului: (http://www.grisoft.com/doc/1), cu update zilnic de baza de virusi.

Exista la acelasi producator si un program antispy gratuit. Alte variante: Commodo antivirus si firewall (http://www.comodogroup.com/); ZoneAlarm firewall, s.a. Pentru un "home user" obisnuit cred ca sunt mai mult decat suficiente. Pentru retele de scoala ar trebui niste programe specifice cu mare grad de flexibilitate in analiza datelor de intrare, dar aici ar trebui sa intervina ministerul sau inspectoratele in achizitionarea licentelor si a sistemelor de securitate, mai ales ca in viitor se prevede o utilizare intensiva a internet-ului in transmiterea informatiilor catre si dinspre unitatile de invatamant.

0 0

23.12.2006 00:37 adimatu

Va dau si eu o optiune www.free-av.com a carui varianta comerciala este de 20/30 euro.

Eu il folosesc la retelele din scoala de la disparitia RAv-ului si sunt multumit. L-am asociat cu un alt program gratis Spybot-Search&Destroy.

0 0

24.12.2006 10:47 emil

Ma vad nevoit sa intervin si sa comentez:

1. Va rog sa faceti campanie pentru programe cu licenta, indiferent de unde le-ati cumpara.

2. Nu comparati produsele free cu cele cu licenta. Cititi serviciile de care beneficiati contra a 10 eur/calculator. Nu veti gasi nicaieri un antivirus complet cu 10 eur/procesor

3.Din experienta va spun ca este mare nevoie de antivirusi, asa ca va recomand sa folositi unul profesional, garantat!

0 0

24.12.2006 13:26 mihaimdl

Cele scrise mai sus nu reprezinta campanie in favoarea unui program sau a altuia. Pur si simplu este o alternativa de care cred ca este bine sa se stie! La urma urmei cred ca este o chestiune de alegere si fiecare (personal sau institutional prin cei care se ocupa de securitatea retelelor) este liber sa aleaga ce vrea cu conditia sa fie informat.

0 0

24.12.2006 14:03 emil

Intr-un fel, este corecta observatia mihaimdl. Eu pledez pentru:

1. Lucru de calitate

2. Orice program sa fie cu licenta, fie ca e antivirus, fie ca e altceva

3. Analiza corecta a ceea ce cumparam. Adica pot sa zic ca am luat rosii cu 1 leu/kg, dar sunt si cu 7lei/kg, numai ca din primele pot sa fac, eventual, bulion...

0 0

26.12.2006 22:21 adimatu

Nu vreau sa polemizez cu nimeni si nici n-am nici un motiv sa fac campanie pentru nimeni.

Am oferit o optiune pentru ca stiu ca cei mai multi dascali au in clase unitati mai putin performante si au nevoie de programe care nu consuma prea multe resurse.

Eu stiu ca nu exista antivirus mai bun sau mai putin bun, ci un utilizator mai grijuliu sau mai putin grijuliu.

0 0

28.12.2006 10:09 emil

Corect ce spuna Adi!

In primul rand trebuie sa ai grija de calculator, sa-i faci o administrare buna. Nicio masina nu merge fara sa o intretii!

Eu chiar fac campanie BitDefender pentru ca sunt sponsorii nostri, oferta mi se pare rezonabila la 10 EUR pe calculator timp de doi ani, cu atatea servicii incluse! In plus, folosesc antivirusul si nu am nicio grija. Eu as intreba producatorul, daca citeste aceste comentarii, ce protectie contra virusilor de pe net ne ofera pachetul anuntat mai sus?

0 0

30.12.2006 22:51 crina_butarescu

Intreba un coleg mai sus, pentru noi, profesorii, ca persoana fizica, nu exista oferte?

0 0

31.12.2006 18:52 manafumariana

Totusi pt o imunizare cat mai buna a sistemului as merge pe varianta Avast Pro v4.7, bineinteles cu licenta corespunzatoare. Este mult mai eficient(vezi www.amazon.com), cu atat mai mult cu cat ofera toate serviciile si update-uri la fiecare pornire a clc.

0 0

02.01.2007 14:47 sorinborodi

1.La noi in Liceu,de cand administratorul de retea a pus Bitdefender,nu am mai avut ABSOLUT NICI O PROBLEMA !

2.Nestiind semnificatia zicalei 'la pomul laudat sa nu te duci cu sacul',mi-am instalat,mai demult,pe PC-ul personal un cunoscut antivirus(nu spun care,nu vreau sa fac antireclama).Pai,taica,sa vezi atunci papat din resurse !Hardul scotea niste sunete incat fiica mea cea mica a zis 'Tati,se strica ?'.Suna mai ceva ca moara de coceni a socrilor mei.Pc-ul mi s-a impartit parca in doua:jumatate antivirus,cealalta jumatate eu cu ce faceam la calculator.

3.BitDefender a fost inclus intr-un top al celor mai bune 100 produse high-tech din intreaga lume, realizat in SUA !

Doar 2 produse software EUROPENE au mai fost selectate, pe langa BitDefender: Opera si Linux.

4.BitDefender 9 Standard a fost clasat pe primul loc in topul solutiilor antivirus pe 2006.Cititi la:

http://www.pcworld.com/article/id,124475-page,1/article.html

Si va rog sa comparati si preturile !

5.Mergeti la Google si dati cautare 'Top Antivirus' si studiati primul rezultat returnat !

6.Intr-un 'Softpedia User's Choice' Bitdefender este pe locul 2,la o diferenta de 0,2 % (???) de primul clasat;este vorba despre preferinte ale utilizatorilor romani.

0 0

03.01.2007 16:38 cioconda

BitDefenderul8 are aceleasi calitati ca BD9?

0 0

04.01.2007 11:43 oliviu_talianu

Buna ziua,



Ma numesc Oliviu Talianu si reprezint departamentul BitDefender Romania, din cadrul SOFTWIN.



In primul rand, doresc sa va urez un sincer "La multi ani!", multa sanatate si spor in toate eforturile dvs de imbunatatire a mediului educational din Romania.



In acelasi timp, sper ca si eforturile noastre sa vina in intampinarea nevoilor dvs.



Va stau la dispozitie pentru orice informatie de care aveti nevoie si, in cele ce urmeaza, voi incerca sa raspund tuturor intrebarilor dvs.



Cu stima,



Oliviu Talianu



0 0

04.01.2007 12:03 oliviu_talianu

Buna ziua!



Va raspund mai jos intrebarilor dvs:

1. Oferte speciale pentru persoane fizice.

Licentele BitDefender se gasesc la ora actuala in majoritatea magazinelor IT din Romania (Ktech-UltraPro, Flamingo, Depozitul de Calculatoare, Diverta-Best, Media Galaxy etc). Am incercat sa oferim conditii cat mai atractive persoanelor fizice, prin subventionarea preturilor produselor din magazine. Cu alte cuvinte, licentele BitDefender din magazine au preturi mai mici decat daca ar fi cumparate direct de la noi. De asemenea, pana la 31.12.2006 am avut o oferta speciala prin care beneficiati de 2 ani de licentiere la pret de 1 an. Aceasta oferta va fi prelungita si pentru luna ianuarie si este valabila pentru toate produsele din ultima generatie.

2. Ce protectie contra virusilor de pe net ne ofera pachetul anuntat mai sus?

Dupa cum puteti observa, licentele BitDefender includ si un pachet de servicii, pornind de la fundamentala actualizare a bazei de date (aceasta se face automat la fiecare ora), accesul permanent la ultima generatie de produse lansate pe piata si terminand cu suportul tehnic non-stop, asigurat de colegii nostri, inclusiv in zilele de sarbatori legale.

Atfel, speram ca prin tehnologia pe care v-o oferim si serviciile, credem noi, de calitate, sa asiguram o protectie completa si eficienta a sistemelor dvs.

3. BitDefender8 are aceleasi calitati ca BD9?

De la generatie la generatie (in acest moment am ajuns la generatia 10), incercam sa va oferim tehnologii cat mai bune si eficiente in detectia si inlaturarea atacurilor informatice de tip virus, spam, troian, spyware etc.

Prin urmare, orice generatie noua aduce si imbunatatiri clare, nu numai in ceea ce priveste tehnicile de detectie, dar si in privinta fiabilitatii produselor si functionarii corespunzatoare a acestora.



Multumesc acelora dintre dvs care au apreciat succesele avute pe pietele europene sau americana si sper ca si in continuare solutiile noastre sa se ridice la nivelul exigentelor dvs.



Oliviu

0 0

15.01.2007 19:53 elena1

Am achizitionat un sistem BITDEFENDER cu valabilitatea de 1 an (care a costat destul de mult pentru salariul meu de profesor)cu posibilitatea ca dupa expirarea perioadei sa-l reactualizez la un pret mult mai mic.

Dar surpriza , dupa ce a trecut 1 an , sistemul n-a mai fost valabil , decat daca-l achizitionam din nou la pret intreg. Si atunci stau si ma intreb de ce sa mai platesc licenta , cand mi se promite ceva si mi se ofera altceva?

0 0

16.01.2007 18:43 tatov

Parerea mea este ca solutia de securitate oferita de Bitdefender este potrivita pentru sistemele existente in scoli din urmatoarele motive: nu ocupa multa memorie a sistemului (in comparatie cu avast!), are update-uri din ora in ora, este un produs care isi face treaba, iar promotia pentru educational este binevenita.

0 0

17.01.2007 09:18 oliviu_talianu

Buna ziua, Elena1!



In ceea ce priveste actualizarea licentei, rugamintea mea ar fi sa consultati www.bitdefender.ro unde veti observa ca beneficiati de o reducere de 50% pentru prelungirea oricarei licente detinute in prezent si care urmeaza sa expire.

Prin urmare, in cazul dvs, dupa primul an, nu este nevoie sa achizitionati o licenta la pret intreg.

Departamentele comerciale si de suport tehnic, aflate permanent la dispozitia dvs, va pot da toate informatiile privind modalitatea prin care puteti extinde licentele detinute.

Cu stima,

Oliviu Talianu

0 0

22.01.2007 20:05 dana_t

Ma vad nevoita sa intervin. Intr-adevar, oferta BifDefender este valabila pana la 31.01.2007.

Vedeti mai multe amanunte (preturi, etc.) la adresa http://www.dol.ro/produse/ELE4538705EA1A42/Antivirus%20BitDefender%20Internet%20Security%20V10.htm

Imi cer scuze, nu vreau sa promovez un magazin, ci doar produsul Softwin.

0 0

01.02.2007 16:40 oliviu_talianu

Buna ziua!



Imi cer scuze, sper sa nu se produca o confuzie.

La ora actuala, avem lansata pe piata o oferta speciala, PENTRU LICENTELE NOI, prin care orice produs din generatia 10 (BitDefender Antivirus, BitDefender Antivirus Plus sau BitDefender Internet Security) se ofera cu 2 ani de licentiere la pret de 1 an. Avand in vedere impactul si solicitarile primite din partea clientilor nostri, am prelungit aceasta oferta pana la 31 august 2007.

In acelasi timp, pentru licentele care expira si trebuie prelungite, oferim o reducere de 50% pentru actualizarea acestora.

Sunt 2 oferte diferite: una pentru achizitionarea licentelor noi din generatia 10 si alta pentru detinatorii licentelor care doresc sa le prelungeasca.



O zi buna!

Oliviu Talianu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 1 evenimente

«OCTOMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

118 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN