Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs CREATIVITATE IN INVATAMANT 2007

Concursul este destinat educatoarelor, invatatorilor, profesorilor, directorilor de scoli, licee si gradinite.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: aina73b | 28.02.2007 15:23 | 2394 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (4)

0 0

03.03.2007 18:16 grigore_geta

Imi pare rau ca trebuie sa postez acest mesaj, dar , dupa participarea de anul trecut la acelasi concurs, cand pentru 4 cadre didactice care am realizat un regulament de concurs de creatie si o prezentare power point a concursului desfasurat dupa acel regulament, si am depus suma de 160 RON aferenta numarului de participanti, am primit o !(una)revista si o (una) diploma de participare pentru toate, si asta destul de tarziu, vom fi mai atente cand e vorba sa ne inscriem la concursuri simpozioane. Am trimis chiar si mailuri organizatorilor, dar nu ni s-a dat raspuns. Pacat!

0 0

04.03.2007 12:55 calugarita_angelica

In cazul unori lucrari care au fost publicate cum se va proceda ?Ele poarta deja o semnatura.Mai precis este vorba de auxiliare didactice.Este obligatorie prezenta la simpozion?As dori sa ma inscriu ,dar fara participarea...directa.

0 0

15.03.2007 12:54 aina73b - Autor

Pentru d-na Călugăriţa Angelica:

Pentru participarea la concurs, vă rugăm să citiţi cu atenţie regulamentul acestuia şi să respectaţi deplin prevederile sale.

Răspunsul la cele două întrebări este:

1. e bine să prezentaţi o lucrare originală nouă (adică nepublicată!) fiindcă eventualul premiu nu vă va fi luat în considerare ulterior dacă se referă la aceeaşi lucrare; ar fi şi aberant să se multiplice participările la diverse concursuri printr-o singură contribuţie;

2. este obligatorie prezenţa la simpozion fiindcă trebuie să susţineţi în faţa celorlalţi colegi ideile şi propunerile prezentate în lucrare, acestea fiind şi ele evaluate de juriul concursului.

Vă dorim succes!

0 0

15.03.2007 14:41 aina73b - Autor

Pentru Doamna Grigore Gheorghiţa (Caracal), din partea C. C. D. Focşani:

Stimată colegă,

În primul rând, ne cerem scuze că răspundem cu întârziere mesajului Dvs.: internetul nostru nu a funcţionat deoarece clădirea instituţiei se află în reparaţie capitală.

Privind mesajul Dvs., menţionăm că reproşurile pe care ni le faceţi nu sunt întemeiate:

1) V-am trimis, în decembrie 2006, diploma privind participarea Dvs. la concursul interjudeţean de creativitate în învăţământ, cât şi revista ,,Vârstele şcolii”/dec. 2006 unde v-a fost publicat rezumatul lucrării pe care aţi prezentat-o la concurs.

Nu v-am trimis câte o diplomă pentru fiecare coautor fiindcă noi am premiat lucrarea şi nu coautorii (care pot fi în număr de 2, 3, 4 ori întreaga comisie metodică, sau chiar întreaga schemă de încadrare a şcolii dacă, eventual, s-a preocupat de o amplă cercetare a temei de concurs). Menţionăm că această regulă va fi păstrată şi în actuala ediţie a concursului, dar nici nu criticăm pe organizatorii unor concursuri similare care utilizează alte reguli.

2) Precizăm că diploma poate fi multiplicată şi certificată de conducerea şcolii unde va fi depusă pentru completarea dosarului personal.

3) Vă recomandăm să verificaţi corectitudinea contului în care aţi trimis suma prevăzută de regulamentul concursului întrucât în evidenţele noastre contabile nu figurează că ea ar fi intrat. Totuşi, şi fără achitarea ei, din respect colegial, noi am propus juriului concursului şi lucrarea Dvs. pentru a fi evaluată şi apoi susţinută public de cei patru autori (lucru pe care Dvs. nu l-aţi realizat, neparticipând la simpozion din motive independente de noi.

4) Serviciul nostru administrativ vă trimite azi încă trei reviste ,,Vârstele şcolii”, nr. 17/decembrie 2006, unde se află publicat (la pag. 23) rezumatul lucrării Dvs. prezentate în concurs şi vă rugăm să le remiteţi coautoarelor.

Cu salutări colegiale şi optimism pedagogic, vă transmitem urări de sănătate şi de succes şi vă aşteptăm la ediţia 2007 a acestui concurs!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 16 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

2 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN