Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Softul educational INTUITEXT cucereste marii retaileri



Introducerea seriei complete de lecţii virtuale INTUITEXT va fi cu siguranţă bine primită de clienţii lanţului nostru de magazine. Elevii şi părinţii care intră în cele 15 magazine Media Galaxy din ţară vor putea fi astfel în contact cu materia şcolară în format electronic. INTUITEXT a transformat calculatorul într-o unealtă unde jocul şi învăţarea merg mână în mână”, a completat Dan Mirică, Directorul Diviziei Muzică&Film a Grupului ALTEX.

Transformând lecţiile de la şcoală şi materia extrem de imporantă pentru elevi în materiale interactive extrem de atractive pentru copii, INTUITEXT a impus pe piaţa locală noi standarde de calitate prin adoptarea tehnologiilor de ultimă oră şi prin calitatea produselor oferite. Compania românească oferă lecţii de Biologie, Fizică, Chimie, Geografie si Geometrie realizate pe baza materiei din programa şcolară, cu ajutorul unor profesori, psihologi şi specialişti în pedagogie, pentru a ajuta copilul să înveţe activ, din plăcerea de a descoperi lucruri noi.

Materia şcolară este prezentată interactiv, prin sute de experimente virtuale, animaţii tridimensionale, jocuri şi simulări. INTUITEXT a pregătit şi va vinde prin Media Galaxy şi Gazeta Matematic㠖 Ediţie Electronică, cel mai valoros material de pregătire matematic disponibil în prezent, cu peste 90.000 de articole şi probleme matematice de top publicate în cei 111 ani de apariţie a prestigioasei reviste.

În magazinele specializate în IT şi electronice Media Galaxy va fi disponibilă şi seria complet㠄Geometrie: între joc şi nota 10”. Seria a devenit în scurt timp best-seller datorită modului atractiv şi facil în care este predată geometria, fiind completată de curând cu două noi volume: „Comoara tâlharilor” şi „De ce leşină elefanţii”. Aceste produse fac ca pachetul complet de geometrie să acopere programa de geometrie plană pentru Gimnaziu.

„Provocarea Faraonului”, primul volum din seria de geometrie, abordează elementele de bază ale geometriei: punct, dreaptă, semidreaptă, segment (4 lecţii); unghiuri (8 lecţii); poligoane (4 lecţii). „Secretul lui Euclid”, cel de-al doilea volum cuprinde 11 lecţii despre triunghi. Al treilea volum de geometrie, „La voia zeilor” abordează patrulaterul, având un cuprins de 8 lecţii. „Comoara Tâlharilor” este al patrulea volum de geometrie şi tratează în 8 lecţii relaţiile metrice în triunghi. Ultimul volum din serie, „De ce leşină elefanţii?” încheie materia de geometrie plană şi cuprinde 8 lecţii dedicate cercului.

Demo-uri ale lecţiillor pot fi descărcate gratuit de pe http://www.intuitext.ro

Despre INTUITEXT, Grupul Softwin
INTUITEXT, divizia de soluţii de eLearning a grupului Softwin, este liderul pieţei româneşti de software educaţional şi unul dintre cei mai inovatori jucători de pe piaţa mondială. Este singura companie din afara Marii Britanii acceptată la proiectul gigant BBC de creare de software educaţional inovativ, care să ridice nivelul competitivităţii învăţământului din această ţară. INTUITEXT oferă pentru piaţa românească 12 titluri diferite ce acoperă 5 materii (Fizică, Matematică, Chimie, Biologie, Geografie). Lor li se adauga un produs unic la nivel mondial: întreaga colecţia de 110 ani a Gazetei Matematice, în format electronic.
Printre iniţiativele de succes INTUITEXT se numără şi lansarea portalurilor www.didactic.ro, vizitat lunar de peste 250.000 de cadre didactice, şi www.olimpiade.ro, singurul portal destinat olimpiadelor şi concursurilor şcolare din România. INTUITEXT este sponsor principal al lotului olimpic de matematică al României.

Cosmin Mares
pr@softwin.ro
www.softwin.ro

Sursa: www.comunicate.ro

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: grigore_geta | 28.03.2007 21:03 | 1416 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

29.03.2007 12:26 dama

Software-ul educaţional pentru Biologie trebuie cumpărat. Eu nu pot descărca nimic la mine în calculator. Puteţi să-mi daţi mai multe informaţii.

0 0

30.03.2007 15:55 amihai

Lecţiile Interactive de Biologie - volumul I şi II - pot fi achiziţionate atât prin intermediul distribuitorilor noştri, cât şi direct de la Softwin. Lista distribuitorilor autorizaţi o găsiţi aici. Dacă doriţi să cumpăraţi direct de la Softwin, vă rog să vizitaţi website-ul www.intuitext.ro.



Vă mulţumesc pentru interes. Dacă aveţi mai multe întrebări vă invit să mi le trimiteţi pe adresa: amihai@softwin.ro



Anca Mihai


Product Marketing Manager Intuitext

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN