Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Calitatea educatiei - concept, principii, metodologii

Calitatea in educatie, gradul de actualitate al programelor si manualelor scolare, impactul descentralizarii in sistem sunt cateva subiecte pe care le propunem spre analiza si reflectie cititorilor nostri, fie ca sunt profesori, manageri de scoala sau specialisti in stiintele educatiei. Colectia prezinta viziunile unor experti asupra fenomenelor educationale fundamentale si invita la dezbatere pe temele propuse, pentru ca in definitiv educatia este un subiect care ne priveste pe toti.
Din aceasta colectie, un prim titlu publicat este Calitatea educatiei - concept, principii, metodologii, carte apartinand domnului Serban Iosifescu, presedintele Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar. Lucrarea reprezinta rezultatul preocuparilor pentru asigurarea calitatii in domeniul educational, peocupari relativ noi, atat in plan teoretic (conceptual si principial), cat si practic (metodologic si actional).

Calitatea educatiei trece in revista coerent si unitar abordarile legate de acest concept, teoriile asociate si modul in care acestea au evoluat in ultimele decenii. Sunt prezentate modele recunoscute privind managementul si asigurarea calitatii (ISO, EFQM, CQAF), precum si initiativele europene si internationale din acest domeniu.

Lucrarea se incheie cu evidentierea initiativelor nationale privind conceperea, planificarea si implementarea sistemelor de calitate din invatamant.

Pentru cei interesati, lucrarea este disponibila in magazinul nostru virtual (http://www.cedu.ro/publistro02.php?id=10), putand fi comandata in sistem "cartea prin posta" cu plata ramburs la primirea coletului. Pretul unui exemplar este de 32,35 RON + TVA.

Toti cei care comanda aceasta carte in perioada 15 aprilie - 15 mai 2008 beneficiaza de o reducere promotionala de 7% pentru fiecare exemplar comandat.

In afara magazinului virtual, comenzile se pot efectua atat telefonic - la numarul +40-21-2120780 - cat si prin e-mail - la adresa aadam@cedu.ro, persoana de contact Andreea Adam. Este suficient sa transmiteti, in mod explicit titlul care va intereseaza, numarul de exemplare, adresa la care doriti sa fie livrata comanda si datele dumneavoastra de identificare (nume, prenume si cod numeric personal).

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: king_george4 | 22.04.2008 11:17 | 1790 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Munca invizibila a mamelor

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 14 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

642 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN