Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

A 6-a Conferinţă naţională pentru profesorii de limba engleză

La acest eveniment profesorii şi ceilalţi profesionişti implicaţi în predarea limbii engleze au ocazia să întâlnească formatori de talie internaţională din domeniu, metodişti, autori de cursuri şi materiale didactice, precum şi reprezentanţi ai celor mai renumite instituţii de certificare internaţională în limba engleză.


În decursul a două zile de cursuri, seminarii şi dezbateri, dascălii au oportunitatea de a se conecta la ultimele noutăţi în domeniul metodelor de predare şi al certificărilor lingvistice internaţionale pentru limba engleză. Deja o tradiţie în România, conferinţă Fischer Internaţional aduce sub acelaşi acoperiş formatori de talie internaţională de la Cambridge University Press, Oxford Universiy Press, Naţional Geographic Learning, American European Alliance for Education, Helbling Languages ELT, Global ELT şi alţii.


Era digitală în predarea limbii engleze, tradiţie versus inovaţie, studii de caz despre folosirea unor metode de predare neconvenţionale, gândirea critică, certificările lingvistice internaţionale şi alinierea acestora la Cadrul european comun de referinţă pentru limbi străine, predarea pentru un anumit examen versus predarea pentru atingerea unui anumit nivel de cunoştinţe, şi altele, sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi dezbătute în cadrul acestei ediţii a conferinţei.


Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, Conferinţa naţională pentru profesorii de limba engleză s-a impus pe parcursul anilor în conştiinţa profesorilor din România, ca fiind un eveniment de referinţă în domeniu şi un mod foarte plăcut de a începe cu entuziasm un nou an şcolar. Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize şi cadouri pentru participanţi, precum şi mult aşteptata expoziţie de materiale didactice ale celor mai prestigioase edituri internaţionale din domeniu, la preţuri promoţionale.


Acest eveniment se adresează tuturor categoriilor de profesionişti implicaţi în predarea limbii engleze, traducători şi profesori de limba engleză. Sunt invitaţi să participe deopotrivă şi studenţii înscrişi la facultatea de limbi străine.


Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe siteul www.cartiengleza.ro


Taxa de participare este de 290 de lei/persoană pentru ambele zile de eveniment.
Înscrierea la conferinţă se face prin completarea formularului de participare disponibil AICI

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: webmaster | 23.08.2013 11:42 | 2546 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 1 evenimente

«OCTOMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Gânduri la începutul anului școlar 24/25. Votați dar vă rugăm să și comentați!

118 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN