Şcoala cu
bune practici

61 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Cât de bine se simt copiii noștri când sunt la școală

De aceea, în ultima perioadă se poate observa cum resursele educaționale noi îmbină în mod firesc educația cu jocul. Știința cu ludicul. Materia școlară nu mai apare simplă, goală, ci este integrată într-o poveste, e însoțită de joc, mișcare și culoare.

Copiii învață acum jucându-se, pentru că atunci când se joacă sunt concentrați 100% și dornici să găsească soluții, să afle cât mai multe lucruri noi și tocmai de aceea în ultima perioadă tot mai mulți copii chiar merg la școală cu plăcere. Când experiența învățării este una pozitivă, atunci copiii noștri își vor dori singuri să o repete cât mai des, pentru că vor asocia educația cu bucuria și o stare de bine.

În plus, utilizarea produselor moderne de învățare, cum este și ScoalaIntuitext.ro, de pildă, nu doar ca îi ajută pe copii să învețe cu plăcere, dar conțin și resurse educaționale ca atare ce dezvoltă latura emoțională a elevilor.

ScoalaIntuitext.ro - produsul educational online pentru clasele primare

În fapt, acestea sunt mijloace care plac foarte mult elevilor și care pot fi introduse cu măiestrie de către dascăli. Da, îi pot ajuta, pentru că tehnologia face parte din viața lor, iar utilizarea acesteia de către școală înseamnă a face învățarea atractivă, prietenoasă, a lua în considerare preocupările și interesele lor.

Citește continuarea articolului.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: ScoalaIntuitext | 05.10.2018 09:59 | 692 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Activitati de vara pentru sanatatea emotionala

Echilibrul emotional
Vacanta in familie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

48 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN