Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CD-urile Educaționale Intuitext aliatul profesorilor moderni și elevilor de 10

CD-uri Intuitext

Este dovedit științific că suportul vizual al lecțiilor joacă un rol deosebit de important în învățare și este absolut firesc ca cei mici și tinerii să fie mai atrași de noile tehnologii decât de cărți, tocmai de aceea echipa Intuitext a creat colecția de CD-uri Educaționale pentru clasele primare, gimnaziale și liceale.

„Matematica este ceva abstract. În momentul când "o" vezi devine palpabilă și mai ales când este sub forma unui joc, copiii o învață mai ușor. Un astfel de material este foarte util în predare.” Profesor Luminița B

Cu CD-urile educaționale Intuitext învățarea este mai uşoară pentru că este mai intuitivă, mai atractivă şi mai facilă și îi ajută pe profesori să predea pe placul și înțelesul elevilor iar elevii asimilează informațiile simplu și rapid prin metode de tipul jocurilor interactive, experimentelor virtuale, animațiilor multimedia și modelărilor 2D si 3D.

Colecția de CD-uri educaționale Intuitext este formată din CD-uri educaționale de Matematică și Geografie pentru ciclul primar și gimnazial, Soft-uri educaționale de Fizică, Chimie, Geografie și Biologie pentru ciclul liceal și Edițiile Electronice Gazeta Matematică și Revista Matematică din Timișoara pentru pasionații de matematică de toate vârstele.

CD-uri Intuitext

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 24.07.2018 04:00 | 1191 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

4 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN