Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

“CELE MAI CURATE GLASURI!” EDIŢIA a III-a Concurs Interjudeţean de interpretare vocală pentru preşcolari

Grădiniţa nr.17(Structură 11) Focşani, organizează în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Județean Vrancea, Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focşani, Grădiniţa Garoafa - Judeţul Vrancea, Asociaţia "Flori Timpurii" şi Asociaţia Educatoarelor din România - Filiala Vrancea, Ediţia a III-a a Concursului Interjudeţean de interpretare vocală pentru preşcolari „CELE MAI CURATE GLASURI!”.

Nume proiect: „CELE MAI CURATE GLASURI!”-Editia a III-a

Organizatori: Grădiniţa nr.17(Structură 11) Focşani,Inspectoratul Şcolar Județean Vrancea, Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focşani, Grădiniţa Garoafa - Judeţul Vrancea, Asociaţia "Flori Timpurii" şi Asociaţia Educatoarelor din România - Filiala

Perioadă înscriere: 01.04.2013 - 05.05.2013

Perioadă desfăşurare: 17.05.2013

 

Concursul Interjudeţean „CELE MAI CURATE GLASURI !” este un concurs de interpretare vocală pentru preşcolari, structurat pe trei secţiuni : coruri, grupuri vocale şi solişti, pe două nivele de vârstă : nivelul I, care cuprinde copiii de 3-5 ani şi nivelul II, copii de 5-6 ani.

Repertoriul fiecărui cor/grup vocal/solist, trebuie să cuprindă 1-2 lucrări, de 2-3 minute.

Copiii pot fi acompaniaţi de profesori de specialitate, la un instrument muzical, pot interpreta cântecele pe negativ sau pot cânta a capella.

Nu este permisă interpretarea cântecelor pe pozitiv.

Repertoriul abordat de copii poate cuprinde cântece tradiţionale, din folclorul românesc, cântece din folclorul copiilor, cântece în limba franceză, italiană etc., dar şi cântece de muzică uşoară.

La concurs, soliştii, grupurile vocale şi corurile de copii vor fi însoţiţi de cadrele didactice îndrumătoare.

Înscrierea la concurs se va realiza în perioada 1 aprilie 2013- 6 mai 2013.

Pentru concurenţii din alte judeţe, participarea la concurs se poate realiza prin postarea fişierelor cu cântece înregistrate, în format audio sau video, denumite cu numele cadrului didactic îndrumător (ex.ed.mariapopa) pe site-ul http://gr11fsa.ucoz.org, la secțiunea "Catalog fișiere" din meniul principal (atentie! nu se accepta decât arhive de maxim 15 Mb). Acordul de parteneriat semnat de directorul unităţii, fişa de înscriere şi un plic autoadresat cu timbru de 3 lei, se trimit la adresa poştală Grădinița Nr. 11, Str. Simion Bărnuțiu nr. 9, cod 620101 Focșani, Jud. Vrancea, până pe 6 mai 2013.

La sediul grădiniţei organizatoare, Grădiniţa nr.17(Structură 11) din Focşani, se poate face înscrierea direct, prin completarea fişei de concurs.

Se mai poate face înscrierea pe site-ul http://gr11fsa.ucoz.org sau prin e-mail, pe adresa gfloridetei@yahoo.com până la data de 6 mai 2013.

Fiecare dirijor/ instructor va completa fişa de înscriere şi o va trimite grădiniţei organizatoare, precizând mijloacele tehnice necesare prezentării formaţiilor în concurs.

Nu se admit modificări ulterioare în repertoriului comunicat în fişa de concurs.

În perioada 7 mai -13 mai 2013 se va face repartizarea participanţilor pe intervale orare.

După terminarea perioadei de înscriere, fiecare participant va primi prin e-mail confirmarea înscrierii şi ora la care se va prezenta cu formaţia în concurs.

Juriul va fi format din profesori de specialitate, va nota concurenţii şi va acorda trofeul, premiile I, II, III şi menţiuni soliştilor, grupurilor vocale şi corurilor, pe două nivele de vârstă : nivelul I, care cuprinde copiii de 3-5 ani şi nivelul II, copii de 5-6 ani.

Deciziile juriului şi orice hotărâre a acestuia sunt definitive şi fără drept de contestaţie.

Criterii avute în vedere sunt: prezenţa scenică, impostaţia, tehnica vocală, interpretarea corectă a fiecărui fragment muzical.

 

Propus de: voineaadriana | 18.03.2013 21:15 | 1158 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

672 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN