Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs interjudetean de creatie-plastica pe lemn si pe sticla pentru copii si adolescenti

Concursul se adresează cadrelor didactice si elevilor, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani si cuprinde: 1.Icoane pe sticla 2.Icoane pe lemn Argument:Piatra de temelie a educaţiei moral-civice, trebuie pusă încă de la vârsta preşcolară, motiv pentru care am considerat că trebuie să -i familiarizăm pe copii cu trecutul spiritual al poporului nostru si cu ,sarbatorile crestinesti. OBIECTIVUL PROIECTULUI :Dezvoltarea orizontului spiritual de cunoaştere a unor obiceiuri specifice sărbătorilor religioase creștine si promovarea valorilor morale si a virtuților creștinești; Evaluare: prezentarea unei expoziţii cu lucrările premiate ale elevilor ,diplome pentru elevi si pentru cadrele didactice coordonatoare, articole în presa locală

Nume proiect: ,,Ioana din sufletul meu"

Organizatori: - Grădiniţa cu P.P. NR.6,struct. a Col. Teh.,,P.PONI”, Str. Roman-Vodă, Nr.35,loc. ROMAN,jud. NEAMT, coord.proiect - Prof.inv.presc. Neculai Despina

Condiţii de participare: Tematica lucrărilor va fi inspirata din iconografia româneasca, Elevii concurenţi se pot înscrie la una, sau la ambele categorii din concurs. Taxa de partic

Perioadă înscriere: 15.03.2013 - 07.05.2013

Perioadă desfăşurare: 15.11.2012 - 31.05.2013

Concursul ,,Ioana din sufletul meu" se adresează cadrelor didactice si elevilor, cu vârste cuprinse  între 5 şi 18 ani si l cuprinde:1.Icoane pe sticla 2.Icoane pe lemn

Argument :Piatra de temelie a educaţiei moral-civice, trebuie pusă încă de la vârsta preşcolară, motiv pentru care am considerat că trebuie să -i familiarizăm pe copii cu trecutul spiritual al poporului nostru,cu ,sarbatorile crestinesti.etc.

OBIECTIVUL  PROIECTULUI : Dezvoltarea orizontului spiritual de cunoaştere a unor obiceiuri specifice sărbătorilor religioase creștine si promovarea valorilor morale si a virtuților creștinești; Evaluare: prezentarea unei expoziţii cu lucrările premiate ale elevilor ,diplome pentru elevi si pentru cadrele didactice coordonatoare,articole în presa locală.
Tematica lucrărilor va fi inspirata din iconografia româneasca, (viața  lui Iisus Hristos,întruchipări ale Sf Maria pasaje din Biblie).Un cadru didactic îndrumător poate participa cu min.doua lucrări ale elevilor pentru fiecare secțiune din concurs. Elevii concurenţi se pot înscrie la una, sau la ambele categorii din concurs.

Taxa de participare este de 2 ron pentru fiecare concurent înscris în concurs. Lucrările vor fi trimise prin poştă pana cel tarziu  7.05.2013,data postei. Cadrele didactice participante vor completa un formular de inscriere si un parteneriat in dublu exemplar care vor fi trimis odata cu lucrarile copiilor.În plic se va adăuga şi un alt plic autoadresat  si timbrat pentru diplome.          Pe eticheta lucrării se vor menţiona :Numele şi prenumele copilului.tema lucrării,vârsta copilului,instituţia de învăţământ , oraşul, judeţul.profesorul îndrumător:

Lucrările vor fi trimise pe adresa:  - Grădiniţa cu P.P. NR.6,struct. a Col. Teh.,,P.PONI”, Str. Roman-Vodă, Nr.35,loc. ROMAN,jud. NEAMT, Prof.inv.presc. Neculai Despina ,cu specificarea : Pentru concursul:,,Icoana din sufletul meu”.

Propus de: iulia-simona | 29.04.2013 07:49 | 754 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN