Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

concurs interjudetean - Interculturalitatea in educatie

Tema - Interculturalitate în educaţie

Obiective:

Cunoaşterea, păstrarea şi transmiterea elementelor de cultură, tradiţie, religie etc. specifice minorităţilor din diverse zone ale ţării.

Scop:

Promovarea interculturalităţii, a comunicării interculturale, în vederea realizării unor schimburi culturale şi intercunoaştere, menţinerea specificului fiecărei comunităţi.

Secţiuni:

I. Creatii ale copiilor

II. Fotografii din activităţile cu copiii - Prezentări pps

Grup ţintă - copii şi cadre didactice din învăţământul preşcolar , primar, gimnazial şi special din ţară

REGULAMENT DE ÎNSCRIERE, PARTICIPARE, DESFĂŞURARE ŞI EVALUARE

       SECTIUNEA I: - destinata prescolarilor si elevilor

   TEMA- Interculturalitate în educaţie

Se pot înscrie la concurs prescolari si elevi ai cl I-VIII

            Formularul de înscriere – pentru fiecare cadru didactic ( anexa 1 ) va fi completat şi trimis odată cu lucrările copiilor. În fişă se va specifica adresa pentru trimiterea diplomelor.

Un cadru didactic poate participa cu un număr maxim de 3 lucrări, (colaje, diorame, picturi) realizate pe hârtie format A4 sau A5 ( dioramele).

           Pe verso se vor scrie, pe etichetă, cu majuscule, următoarele: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului/preşcolarului, clasa/grupa, şcoala/gradinita, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, localitatea, judeţul, telefon, mail.

           Taxa de participare de 5 lei, pentru fiecare cadru didactic înscris, include cheltuieli pentru tipărirea diplomelor si organizarea expoziţiei. Ea va fi trimisă în contul Asociaţiei Părinţilor „Gradiniţa 41 Elena Farago” RO35RNCB0134041333300001, deschis la BCR , sucursala Craiova, Dolj . Se va trimite obligatoriu si un plic timbrat si autoadresat.

    Se vor acorda premiile I, II, III pentru fiecare nivel de clasă/grupa, şi diplome de participare. Se va avea în vedere originalitatea şi respectarea tematicii de concurs. Se vor descalifica lucrările care nu îndeplinesc toate criteriile de participare.

     Nu se admit contestaţii. Nu se restituie lucrările elevilor participanţi. Diplomele vor fi expediate până la sfarsitul anului scolar.

     Cadrele didactice participante vor trimite plicul recomandat, cu lucrările elevilor, si dovada achitarii taxei de participare până la data de 4 mai 2011 pe adresa:

Fira Slavu Coreta, Cilibiu Lavinia, Grădiniţa Nr. 41 „ Elena Farago”, Str. Revoluţiei Nr. 15, Craiova, Jud. Dolj – cu menţiunea „Pentru concursul Interculturalitate în educaţie”

Lucrările trimise după această data nu mai participă la concurs.

   SECTIUNEA II- destinată cadrelor didactice

     TEMA – „Interculturalitate în educaţie” - fotografii si prezentări pps

             Un cadru didactic poate participa cu 1 prezentare, format pps/ppt , ce se incadreaza in tema si/sau 3 fotografii din activitatile copiilor, tiparite pe hartie fotografica, de dimensiunile 20/25cm. Lucrarile pot fi trimise în format electronic (CD /DVD – pps, ppt) in plic separat sau in plicul cu lucrarile de la sectiunea I si va avea specificata si adresa completa unde doriti sa primiti diplomele . Participarea la sectiunea II nu este conditionata de participarea la sectiunea I . Se va trimite obligatoriu si un plic timbrat si autoadresat.

Taxa pentru sectiunea a II-a este 5 lei (suma ce reprezinta editarea diplomelor si organizarea expozitiei) pentru fiecare cadru didactic participant si va fi trimisa in în contul Asociaţiei Părinţilor „Gradiniţa 41 Elena Farago” RO35RNCB0134041333300001, deschis la BCR , sucursala Craiova, Dolj. Dovada achitarii taxei va fi trimisă împreună cu materialul pe adresa:

Fira Slavu Coreta,Cilibiu Lavinia,  Grădiniţa Nr. 41 „ Elena Farago”, Str. Revoluţiei Nr. 15, Craiova, Jud. Dolj– cu menţiunea „Pentru concursul Interculturalitate în educaţie”.

Pentru relaţii suplimentare, ne puteţi contacta pe adresele de email:

efarago50@yahoo.com , coretaf@yahoo.com - Fira Slavu Coreta

lavipatrascu@yahoo.com - Cilibiu Lavinia

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: copilarie2009 | 27.02.2011 18:40 | 1541 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

675 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN