Şcoala cu
bune practici

77 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs interjudetean "Tot ce e pe lume are un rost anume"

Natura trebuie respectatǎ şi nu dominatǎ . Ea formeazǎ un întreg - imens dar nu nesfârşit - în care fiecare componentǎ are un rol precis, iar omul este obligat sǎ se integreze armonios în acest întreg. Protecţia naturii devine tot mai mult una din cele mai importante preocupǎri ale societǎţii contemporane şi comportǎ trei aspecte importante: prevenirea deteriorǎrii mediului, acţiuni de depoluare şi reconstrucţie ecologicǎ, ce constau, în principal, în mǎsuri reparatorii şi pǎstrarea sau întreţinerea zonelor depoluate. Interesul şi dragostea pentru naturǎ sunt, la majoritatea copiilor, instrumente, în plus, comportamentele şi convingerile formate copiilor la o vârstǎ cât mai fragedǎ sunt cele care se pǎstreazǎ cel mai bine toatǎ viaţa. De aceea, în educaţia realizatǎ în grǎdiniţǎ, trebuie sǎ pornim de la interesul firesc al copiilor pentru plante şi animale, pentru ceea ce reprezintǎ, în general, natura pentru ei.

Nume proiect: "Tot ce e pe lume are un rost anume"

Organizatori: Gradinita cu P.P. Cozia, structură a Școlii Gimnaziale Take Ionescu, Rm. Vâlcea

Condiţii de participare: Grup ţintă : preşcolarii, şcolarii şi cadrele didactice din judeţ şi din ţară. SECŢIUNILE CONCURSULUI: Creaţie plastică Colaj Jucarii , articole vestimentare si obiecte decorative

Perioadă înscriere: 16.03.2015 - 02.04.2015

Perioadă desfăşurare: 16.03.2015 - 17.04.2015

Creaţiile plastice (desene, picturi) – (maxim 3 lucrări pe grupă) vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe foaie de bloc A4, pe verso, în partea stângă jos, regăsindu-se în etichetă numele şi prenumele preşcolarului, gradiniţa, grupa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, localitatea, judeţul. Colajul (maxim 3 lucrări pe grupă) vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe verso, în partea stângă jos, regăsindu-se în etichetă numele şi prenumele preşcolarului, gradiniţa, grupa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, localitatea, judeţul.

Jucariile, articolele vestimentare şi obiectele decorative (maxim 3 lucrări pe grupă) vor fi realizate din materiale refolosibile, pe etichetă regăsindu-se numele şi prenumele preşcolarului, gradiniţa, grupa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, localitatea, judeţul.

 

Propus de: Andreea_25 | 16.03.2015 00:13 | 1414 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Cum ii invatam pe cei mici sa pretuiasca natura?

Metode alternative de educatie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 10 evenimente

«DECEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

51 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN