Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs Internațional Culorile Mureşului- Wizart-continuă povestea 2016”

Palatul Copiilor Arad vă invită la o nouă ediție a Expoziției-Concurs Internațional „Culorile Mureşului- Wizart-continuă povestea 2016”.Concursul se va desfășura indirect, pe următoarele secțiuni: artă plastică, creație literară și grafică pe calculator, prin postarea fotografiei lucrărilor plastice, respectiv postarea desenelor realizate pe calculator și a poeziilor pe blogul destinat concursului. Mai multe detalii găsiți în fișierul atașat.

Nume proiect: Expoziţie–Concurs Internaţional de Artă Plastică „Culorile Mureşului- Wizart-continuă povestea 2016”

Organizatori: Palatul Copiilor Arad și Inspectoratul Județean Arad

Condiţii de participare: Pentru a putea posta pe blogul concursului fiecare profesor coordonator trebuie să aibă un cont. În acest sens, vă rugăm să ne trimiteţi următoarele informaţii: nume şi prenume cadru didactic, instituţia, e-mail profesor coordonator şi număr

Perioadă înscriere: 04.02.2016 - 15.02.2016

Perioadă desfăşurare: 04.02.2016 - 17.04.2016

Compoziţiile plastice şi literare în egală măsură pot aborda : subiecte din literatură, poezie, poveste, frumuseţile naturii, preocupările, jocurile, hobbyurile, pasiunile copiilor, familia, casa.

Dimensiunea, prelucrarea şi materialul din care a fost concepută lucrarea - la latitudinea participanţilor

Se admit: la secţiunea artă vizuală – max. 35 lucrări din partea fiecărui profesor. Numărul de lucrări pe instituţie este nelimitat. Un copil poate participa cu maxim 1 lucrare în concurs.

-Secţiunea creaţie literară: - max. 20 de lucrări din parte fiecărui profesor. Un elev poate participa doar cu o singură lucrare la subsecţiunea poezie în care va aborda temele propuse în regulamentul concursului. Aceasta se va încadra în limita unei pagini format A4, va fi redactată în Times New Roman, 12, cu diacritice, spaţiere single. Titlul lucrării va fi scris în Times New Roman, 14, bold, centrat.

Juriul va decide clasamentul în funcţie de creativitatea, originalitatea şi corectitudinea în exprimare a autorilor.

-Secţiunea grafică pe calculator: - max. 10 lucrări din partea fiecărui profesor, în total maximum 30 lucrări pe secţiune. Lucrările elevilor vor fi realizate cu ajutorul editoarelor grafice precum Paint, TuxPaint, Drawing for Children, fără a include forme predefinite precum ştampile şi clip-art. Fiecare lucrare postată va fi salvată cu numele acesteia, urmat de numele copilului şi vârsta acestuia. (ex. Calculatorul, Popescu Maria, 9 ani), în format jpg, cu o dimensiune mai mică de 2 MB. Nu se acceptă lucrări colective, un elev poate participa cu o singură lucrare.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: blidia | 04.02.2016 22:31 | 2123 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN