Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs județean de grafică digitala ”Peisaje de iarna”

Un cadru didactic poate participa cu un numar de 3 copii pentru fiecare categorie de varsta, lucrarile impreuna cu fisa de inscriere urmand a fi trimise pe adresa de e-mail palatulcopiilorarad@gmail. com, sau listate, prin poștă pe adresa:Palatul Copiilor Arad, Bulevardul Revoluției, Nr. 69, Arad, județul Arad.

Categoriile de vârstă sunt următoarele:

1) Clasele 0-I proba Paint / Tux Paint („PEISAJE de IARNĂ”)

2) Clasele 2-3, desene/picturi  grafice în  Paint (Tux Paint, etc)  sau pagini tehno-redactate în editoare tip Ms Word /Libre-Open Office:  cu desene 1/2-pagini in Word, (cu Shapes Tool) grupate și  realizabile cu bara Drawing, Colaje Grafice digitale  legate de anotimpul iernii  „PEISAJE de IARNĂ”

3) Clasele 4-5, 6-7 : desene/picturi  grafice, coperți de carte(la o poveste,la un joc,film cu tema anotimpului iarna), pliante ,colaje realizabile prin:

a) 2 pagini prin  editoare de texte tip Ms Word, (Shapes si Freeform tool ) Power Point(6- slideuri,  desenate cu ShapesTool, obiectele desenate să fie animate,cu tranziții ), Ms. Publisher (2 pagini tip revista, desenate cu Shapes tool) Lucrarile se trimit atat in varianta editabilă (originală) cât și in varianta  *.JPG (1024-768)

b) colaje realizate prin editoare grafice : Gimp, PhotoImpact, Inkscape, Publisher, Photoscape, Paint Net, Photoshop Trial, CorelDraw(sau orice alt editor grafic  free sau trial). Imaginile se trimit atât în varianta editabilă/originală A4,  cât și în formate vizualizabile de tip : *.JPG,  *.BMP, *.PNG, TIFF.

4) Clasele 8 -9 si 10-11 : Colaje realizate prin editoare grafice : Gimp, PhotoImpact, Inkscape, Publisher, Photoscape, Paint Net, Photoshop-Trial, CorelDraw(sau orice alt editor grafic  free sau trial). Imaginile se trimit atat in varianta editabilă/originală A4,  cat si in formate vizualizabile de tip : *.JPG,  *.BMP, *.PNG,PDF.  Colajele Grafice vor fi legate de anotimpul iernii :„PEISAJE de IARNĂ”( sau pe tematica  Ecologica)

Evaluarea lucrărilor se va face în perioada 29 ianuarie-5 februarie 2015 de către specialiști ,iar  trimiterea diplomelor se va face prin e-mail sau printr-un plic A4, pe adresele specificate de dumnevoastră.

Mai multe informații, precum si fișa de înscriere găsiți în fișierul atașat.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: blidia | 06.12.2014 09:39 | 1615 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN